En riktig student!

Jag känner mig som en riktig student nu. Trots att jag bara läser på halvtid och distans dessutom. Jag vill vara ledig med Lhea länge men när hon väl börjar på dagis vill jag kunna söka till universitet direkt.

Jag är nyss hemkommen från skolan (trots att det är distans har vi tillfällen då vi ses hela klassen) jag har kokat ett paket nudlar som för övrigt är de bästa nudlarna jag har ätit. Challe tipsade mig om dem. De kostar tre spänn och finns i kinesaffärerna på möllan. Engelskläraren som jag har nu är riktigt bra. Duktig, lättsam och alltid  nära till skratt. Idag visade hon oss ett klipp på youtube som tar upp det här med olika uttal på engelska. Att en svensk låter på ett visst sätt när den talar och en dansk på ett annat. För visst hör man när det är en dansk som pratar engelska?
Jag skratta jättemycket i klassrummet, tror nog också att jag var den enda. Säger det något om min humor? Titta gärna på det.



Tillbaka till vardagen!

Idag är Nisse tillbaka på jobbet och vardagen har Kickat igång efter fyra veckors semester. Det blir en liten mjukstart då vi åker till mallis om två veckor.
Engla skulle egentligen ha börjat sitt nya dagis idag och även barndans. Men tjejen fick feber på vår bröllopsdag och är därför hemma. Men imorgon ser det ut som att hon kan gå.

Hur mysigt det än är att ha semester är det lika skönt att komma tillbaka till vardagen och sina vanliga rutiner. Jag hade tänkt börja gå på öppna förskolan med Lhea nu. Tror att hon kommer tycka att det är hur roligt som helst. Jag hoppas på att få med mig Stina och hennes lilla Emilio också? =)

Efter en veckas sol på Mallorca är jag redo att möta hösten med nya snygga kläder, mustiga grytor och soppor (det är mycket roligare att laga mat och baka på höst/vinter) en massa tända ljus, och goda teee.


Som jag kan!

Lhea bara växer och växer. Hon är snart tio månader och vill så gärna berätta vad hon kan. Ni förstår att den där Lhea är allt bra på att skryta hon=)

Jag är glad och smart. Jag vill inte vara hos alla och speciellt inte när jag är trött eller precis har vaknat. Mamma är bäst och storasyster absolut intressantast.

Jag säger en massa ord nu. Mamma, titta, mer, där, oj, wow. Ibland när de lämnar mig ensam i rummet en stund skriker jag, ajajajaj. Smart va? Det har jag lärt mig av syrran.

Jag kryper men det har jag gjort länge, min nya grej är att ställa mig upp och ta ett par steg sidleds.

Jag har två tänder som gjorde förbaskat ont att få=( och jag tror att två till är på väg.

Mat är min grej, oj vad jag kan äta. Men trots det väger jag inte så mycket. Max 8kg.




Dagen efter "The Big Day"

Vi har precis suttit och fikat på de goda cupcakesen som vi bjöd på igår och pratat om gårdagen. Man är lite tung i huvudet idag. Tror det är allt vin kombinerat med att alla spänningar nu har släppt. Det blev en riktigt lyckad dag och kväll. Jag kommer göra ett enskillt inlägg gällande gårdagen men jag väntar på bilder från vänner som jag kan lägga ut.
Nu är vi fru och man och jag måste säga att det känns precis som vanligt.  Bra tyckte prästen, det brukar vara då det är rätt ♥

Jag måste bara tacka alla som gjorde dagen fantastisk<3 och till er som läser bloggen ska jag säga att jag knappt kan bärja mig att få berätta om vår dag.



Sleten och osminkad. På väg hem från mamma i kläderna jag var
ute i igår. Det blev ingen traditionell bröllopsfest och varför vi sov
hos min mamma på vår bröllopsnatt får ni veta en annan dag.



The ring!



Cupecakes från gårdagen och ekologiskt rabarberte från Ikea.

Imorgon!

Imorgon är det den stora dagen. Imorgon gifter jag mig. Är jag nervös? Nej, inte alls. Borde jag vara det? Kanske.
Jag är inte en tjej som har drömt om mitt bröllop sen jag var en liten tjej. Jag har inte drömt om det alls om jag ska vara ärlig. Jag och Nisse har redan gjort det största man kan göra tillsammans, vi har fått barn. Det kanske är därför jag är så lugn. Detta är ingen "stor grej" missförstå mig inte. Självklart är det stort och fint men inte det viktigaste i livet för mig. Det för samman vår familj och det blir en mysig dag. Det räcker för mig. Nu ska jag inte vara kaxig, vem vet jag kanske svimmar vid altaret imorgon....



Som att gå på moln!

Jag har känt Stina sen första klass och så längen jag kan minnas har hon tyckt att det var roligt att "ta hand" om människor. Jag minns så väl när vi var små och Stina tyckte att det var ett nöje att fixa mina fötter. Hon filade och höll på. Idag är hon hudterapeut och en mycket duktig sådan. På något vis har detta alltid varit det självklara yrket för henne. Det tycker jag idag iaf.
I onsdags var jag hembjuden på middag hos Stina och hennes familj. Det blev en god lasagne. Hon fixade mina fötter, nu såhär inför bröllopet. De blev så mjuka och fina. All annan fotvård jag har varit hos tidigare kan slänga sig. Och fotmassagen jag fick, den ska vi inte ens prata om.

Tack Stina för att du fick mig att gå på moln ♥



Im so excited!

Jag startade morgonen med en brakfrukost  hemma hos min faster. Hon har hjälpt mig med min brudklänning och idag var sista provningen. Den satt som en smäck ska jag tala om=) Challe ska fixa mitt hår på lördag så jag och Cecilia provade ett par frisyrer idag och har nog kommit fram till den rätta. Jag kommer att ha en enkel och stilren look. Jag vill kunna identifiera mig med mitt inre en viktig dag som denna.



Flätorna är lösa och smått slarvigt gjorda. Och något rosa gummiband
kommer det inte att finnas på lördag. Kanske en söt liten vit blomma?


Tack Cecilia för ALL hjälp!

 

 


Museet!

Eftersom det inte är väder till att gör allt mysigt som vi har planerat som tex att åka till Hven, österlen mm, så får man hitta på en massa annat mysigt. Vi har spenderat dagen på museet. Barnen tyckte att det var jätteroligt och Lhea har sagt OJ och TITTA till allt, speciellt fiskarna. Det är nog hennes grej, fiskar.

Ikväll ska jag och Nisse ha myskväll. Vi ska se på film och umgås. Känns som det var evigheter sen vi gjorde det. Hm, konstigt när man haft semester i tre veckor tillsammans. Jag måste säga att jag verkligen gillar att hösten smyger sig på. Man kan tända lite ljus och plötsligt låter inte en kopp te så dumt längre.

Ha en fin kväll!



Såhär såg jag ut idag.



Barnen på museet ♥


Nej, detta är inte Nisse på sin svensexa, utan en del av utstälningen
på museet.


Im so handsome, I could shit!

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och så även cubacafe som snart stänger för det här året. Jag och Stina har haft en galet rolig sommar och jag längtar nästan redan tills dem öppnar igen i Maj.

Tack alla party/dansglada som har gjort cuba med mig i sommar ♥

 


En trevlig brosch som Stina tyckte att jag skulle ha på mig en kväll.




Sikka pinglor!


Fettohelg!

Jag känner mig så svullen! Har haft en helt galen helg med en massa gott. Det var verkligen längesen jag frossade på det här viset. Jag och barnen har sovit hos min mamma eftersom Nisse pisse har haft sin svensexa. Jag har velat kasta ut fyllot kan jag ju säga.
Jag kan inte fatta att vi idag går in i bröllopsveckan. På lördag händer det. Och jag som bara har lust att kränga. Inte hjälper det mig att det är malmöfestival och att jag är en sucker för langos. Undra om jag kommer i min bröllopsklänning nu på onsdag när den ska testas efter de sista justeringarna? Jag vet, vi håller tummarna och jag äter bara en langos i år.



En fettofrukost hos min mamma i går. Bestående av allt. Nybakade bullar,
bacon, ägg och en satans god dansk fisost med fetthalt 45+. Sååå ja! 

 


Motarbetad!

Hej på er! Allt bra?


Jag har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna. Kan kanske bero på att jag är motarbetad här hemma. Ni förstår att Lhea kör med mig. Jag plockar i och hon plockar ur. När jag är färdig med att  plocka i det hon har rivit ut har hon för längesen redan gett sig på nästa. Så har vi det här hemma. Så jag väljer att inte vara hemma. Vi har semester en vecka till nu och tänkte väl försöka hitta på lite saker som vi inte kunnat göra pga detta #&%"! skitväder!



Min möhippa och en massa bilder!

Kl 13 torsdagen den 12 agusti helt ovetandes stormade mina vänner in på Englas rum medans vi satt och spelade memory. Fast än att jag viste att det skulle bli av när som så hade jag verkligen ingen aning just den dagen. Vi hade planerat in bio jag, Nisse och Engla (självklart viste Nisse.) På kvällen skulle jag hem till Stina på tjejmiddag. Ha, där fick jag!

Vi satte oss i en taxi som tog oss till kungsparken. Där drack vi vin, åt jordgubbar och vindruvor och lekte lekar. Vi lekte bla en lek som går ut på att man ska stoppa in grodgodisar i munnen och spotta ut dem så långt som möjligt. Förloraren fick ta en shot och vinnaren vann en groda att äta upp.

Just de. Jag fick ett shotglas där det stod varsågod och skölj. Detta glaset fyldes på mellan varven.

Efter ett par timmar i parken drog vi iväg och tog en salsalektion. Eftersom dans är mitt stora intesse (speciellt salsa) blev jag förståss väldigt glad. Sen bar det av hem till Challe för att fylla på våra glas och käka en god middag (lite väl stark om ni frågar vissa=))
Sen tog vi på våra dancingshoes och drog till Cuba såklart.

Jag är så sjukt nöjd med dagen och jag skulle inte vilja ha den på något annat sätt. Jag älskar mina vänner och är så otroligt glad för var och en som var där.
Tack Stina och Challe för att ni fixade allt till just min dag ♥

 


I taxin helt ovetande om vad som komma skall. Det var faktiskt en
ganska sjuk känsla att inte ha någon koll. I vanliga fall är mitt liv
minst sagt strukturrerat.



I parken!



Mina fina tärnor. Alla andra hade svart på sig och jag vitt. En bra tanke
tyckte jag. Mina tärnor ska faktiskt ha svart på bröllopet.



Stina spottar grodor för livet. Och jag som trodde att Stinis skulle
vara ute efter den där shoten=)



Titta, den där bruden är allt bra hjälpsam. Då ska vi inte tala om
att jag sprang fram till Marias bil efter dansen och skrek jag ska sitta fram, jag är bruuuud!
Bakom mig lunkar stackars höggravida Emilia fram och får snällt trycka
in sig där bak. Fy dig Emelie! Jag tänkte nog inte riktigt. Förlåt!!



Salsa? Ser ni att ingen av oss gör samma steg?



Jag och Challe.


Jag och Johanna.





Challe, Maria, jag och Stina.



Louise.


Thaimat och vattenpölar!

Idag är en riktig mysdag. Trots än att jag hellre hade velat sitta på något mysigt cafe på landet i en sval klänning och kisat för solen. Men men, man ska väl göra det bästa av det? Engla och jag har plaskat i vattenpölar på väg till affären. Jag har slängt ihop en riktigt bra thai lunch och bjudut mina svärföräldrar på. Vi har fikar på stora härliga kanelbullar och druckit kaffe ur mina höst koppar (dem jättestorkopparna jag dricker te ur.) Nu har Engla en kompis på sitt rum och Lhea sover. Jag sitter och försöker peppa iväg mig själv till träning men det går sådär.



Bild lånad av Challe!


Thaimaten som jag lagade idag blev jag bjuden på på min möhippa. Jag handlade alla ingredienserna igår på möllan. Receptet hittar ni här.
Utöver det som står i receptet hade jag

Sockerärter
Herikuvert
galanga (en asiatisk rot)
minimajs

Jag hade ingen tofo i och när allt var klart strödde jag över cashewnötter, hackad färsk koriander och solrosskott.

And it was damn good

Back to school!

Måste börja med att säga att bilderna från möhippan kommer upp idag, jag vet att jag lovade igår med tiden räcker inte till ibland. Så synd om mig nu om ingen bryr sig, hehe.

Jag hade annat för mig i går kväll. Jag började nämnligen skolan igår, pju! Ni förstår att det ska bli reda med dig. Om ett år är det jag som uppfyller min dröm, vad den är får ni veta när jag kommit in=)
Men först har jag ett par hinder att kliva över. Jag måste läsa på komvux i två terminer. Jag läser på distans och först ut denna terminen är matte C och engelska B. Wish me luck.

På kvällen efter skolan åkte jag och familjen och firade med en glass. Det blev en otroligt härlig kväll igår och solen tittade fram. Nu undrar jag bara en sak, är sommaren över nu? Synd om oss i så fall som har två veckor kvar på semester. Jävla skit!



Billigt!

Jag och Engla tog en tur till Challe idag. Äntligen har jag laddat över alla bilder sen möhippan från Challes dator till mitt usb=) Jag lägger in dem ikväll så ni får se.
Vi tog en tur till möllan och shoppade loss, riktigt billigt också. Jag älskar att gå i dem små utländska butikerna. Jag handlade fisksås, nudlar, citrongräs, massa frukt och grönt för under hundralappen. De sålde fem avocado för 10 spänn, 10 SPÄNN! Hädanefter är det jag som handlar på möllan. Varje fredag kommer ni att hitta mig där. 


 
Tjollahoppsansteg, why not?

Boring!

Här sitter jag i min ensamhet med ett glas rött (lika bra att svepa det sista sen igår.) Mitt internet är så sjukt segt, men eftersom jag känner att jag sitter på ett mycket viktigt och inspirerande inlägg är jag ju bara tvungen att blogga. Nisse har varit och tittat på fotboll med grabbarna och nu är dem på bio. Varning för en sällskapssjuk Emelie. Jag passade på att ta lite fina bilder.



Tänkte kanske att ni ville se hur jag ser ut osminkad. Jasså inte?



Tummen upp för detta inlägget!

 


Balans!

För mig är det viktigt att hitta balans i livet. Ni som har fått barn vet att den här balansen som jag talar om oftast är ett minne blott tills man har arbetat upp den. Man har velat fram och tillbaka och haft dåligt samvete. Man har försökt hitta en lösning som passar alla och man har försökt att komma överrens med sitt nya jag (mamma Emelie) men även försökt att ha kvar en bit av gamla Emelie. Med sin partner går man från älskare till ett riktigt bra team och man har inte bara varandra att rå om längre.

Att hitta balans är lättare sagt än gjort. Givetvis finns där småbarnsföräldrar som inte alls har någon aning om vad jag pratar om, men i det stora hela så tror jag att allt måste underhållas, då även vardagen.

Just nu känner jag att jag har hittat den balansen i mitt liv. Jag kan vara den "bullmamman" som jag älskar att vara. Samtidigt som jag kan slå klackarna i taket en galen lördagnatt med mina underbara vänner. Jag kan vara älskare och mamma. För lite av något slår det bakut tillsist. Utan något av detta i mitt liv hade jag inte varit lycklig. Jag och min familj har hittat ett sätt som passar oss. Men det är inte lätt, det har tagit oss fyra år. Trots att jag förvandlas till sommar Emelie under tre månader om året (lite för många besök på cuba cafe) så är jag trots allt alltid mamma i första hand.



Mitt lilla blomster projekt. En dag för länge sen då solen fortfarande sken.

 


Fredagen!

Vaknade igår med extremt torr mun och huvudvärk. Klockan var 10.30 och här var helt tyst i huset (väldigt ovanligt.) Jag hade tydligen skickat ett sms till Nisse på natten att han skulle låta mig sova, så dem hade gett sig iväg till farmor och farfar. Nisse skulle ju vara snäll och låta mig sova men istället får han sig en utskällning för att dem har åkt iväg utan mig. Det finns inget värre än att sova bort en hel dag. Givetvis tvingade jag Nisse att komma och hänta mig, jag ville ju också vara där. Efter att ha varit borta en hel dag från mina barn saknade jag dem så sjukt mycket. När vi kom fram sprang Engla mot mig och skrek mamma. Jag fick en lång kram och känslor som man inte kan få för någon annan än sina barn. Det blev en jättemysig dag trots en lite småbakis Emelie.



Engla hade plokat blommor till mig på ängen ♥




Vi hittade ett fält fullt med vilda björnbär.



Busfia!

 


Coming up!

Jag ska berätta om heeeela min möhippa och bomba ett inlägg med bilder från den. Tyvärr har jag inga egna bilder så jag väntar på att få dem och då ska ni få veta rubbet. Hoppas ni kan hålla er, hoho.



Utmaning!

Jag hade hela gårdagen planerad. Vi skulle gå på bio, jag, Nisse och Engla. Vi skulle se Shrek och Lhea skulle vara med mormor. På kvällen skulle jag på tjejmiddag hemma hos Stina. Vi skulle laga maten tillsammans och Louise skulle ta med sig vinet.

Kl 13.00 igår, jag hade precis satt mig ner på Englas rum och börjat spela memory, så stormar det in ett gäng tjejer och nynnar på någon visa. Jag hinner tänka otroligt mycket innan jag vänder mig om och inser att mina vänner har kommit för att fira min möhippa........ (mer om den i nästa inlägg)

Jag såg ett klipp på Challes blogg från gårdagen. Där jag fick en utmaning att ringa mina svärföräldrar, sent på kvällen och full som en alika och be om Nisses hand. Jag hade ingen aning om att detta filmades. Och gud vilken bred skånska jag har där. Jag pratar inte så, det gör jag väl inte? Jag kan bara skylla på att jag påverkas kraftigt av min svärfar som pratar med den mest vräkiga skånskan som finns. Ni hittar klippet här, enjoy.



Jag såg precis videon själv igen. Och det finns tre saker ni ska lägga märke till.

1. Hur Challe säger, vad du är mesig
2. Viftandet med platttången
3. Att jag säger, men dem sitter säkert och sover framför soffan nu? Givetvis skulle jag ha sagt att dem sover i soffan framför tvn. NYKTER!!!

 


Ett dåligt spa!

Louise tittade förbi lite spontant igår kväll. Det är alltid så mysigt när saker och ting sker spontant. Vi har inte sets på ett bra tag så vi hade mycket att ta igen. Jag och Nissa hade precis öppnat en flaska vin till míddagen så det passade utmärkt att Louise gjorde oss sällskap. Vi satt länge på vår uteplats. En flaska blev två flaskor. Det blev kallare och mörkare. Till sist satt vi med morgonrockar, filtar och mysbelysning (för in kan man ju inte gå.) Plötsligt kändes det som jag hade öppnat ett osunt spa. Why not, folket fryser inte och dem blir fulla.



God middag. Grillad kalkonfile i världens godaste marinad, (min egen såklart)
med en stor sallad och bea.



Fina Louise njuter och är väldigt nöjd med sin spavisit.



Har ni inte smakat Kiviks honungsvin så gör det. Det leker med smaklökarna.
Och som Louise så bra uttryckte sig så var det ett häftigt vin.

Ystad djurpark!

Igår tog vi en liten tripp till ystad djurpark. En alldeles lagom utflykt om ni frågar mig. Men jag ska säga det att det är så mycket mer att tänka på när man har två barn och ska ut och fara, iaf när Lhea är så liten. Nästa sommar kommer nog att vara mycket enklare. Djurparken var liten men väldigt mysig. Vi tittade på djuren, klappade dem, lekte lite på lekplats, åt mat och glass. Till och med solen var med oss.



Sommartjej ♥



Farfar fick en kompis.




Morgonmys!

Morgon och morgon. Men sena frukostar och en förlängd morgon är väl skönheten med semestern. Jag har lyxat till det lite extra här idag med ostfrallor och ägg till frukost.
Nu hade jag snart tänkt att ge mig iväg till gymmet och svettas lite. Jag tänkte faktiskt blogga lite idag om gårdagen. Jag var väldigt flitig med kameran igår men fick dessvärre ingen tid över för bloggen. Bjuder på tisdagens utflykt när jag kommer hem igen.




Lhea har förövrigt blivit väldigt duktig. I måndags ställde hon sig upp själv i sängen, gissa om hon blev till sig när tre stolta familjemedlemmar står och klappar åt henne. Hon har även börjat säga titta och där. När man frågar henne var lampan är, tittar hon på den och säger ddhhäää (där.)



ELLE och blåbär!

Fick en liten stund för mig själv idag och precis då försvann molnen och gav mig lite solsken. Jag passade på att sätta mig på uteplatsen med nya ELLE. Jag såg att ett par blåbär från min planta hade blivit blåa och redo att ätas. Så jag passade på att smaka innan Engla varit där och rensat. De är dem små stunderna i livet, inte sant?



Den lilla blommiga!

Tänkte att jag skulle visa min senaste klänning. Tänkte att den skulle på till nästa salsakväll. Jag är dock lite av en pojkflicka och har svårt att dressa upp mig för mycket. Då blir jag bara obekväm. Antingen ska det vara bas kläder (jeans och linne) och ett par riktigt snygga höga pumps, eller en klänning men då gärna ett par vita converse till.



Söt va?

Middag!

Gokväll ♥

Nu är Nisse på bio med grabbarna så jag tänkte gotta mig i en massa bloggläsande och facebook (som jag förövrigt har blivit helt besatt av igen.)
Dagen har varit lugn, ingen feber, tvi tvi. Det blev en lunch på stan och jag fick shoppat en klänning till nästa salsa kväll:), visar den i morgon.
Mamma har varit här på middag. Det blev ett sesambröd och moussaka ala LCHF, det blev gott ska jag tala om.


 


Vad gör man inte...

Fick en rejäl sovmorgon i morse. Jag gick upp 9.15 och då sov till och med Engla fortfarande. Sugen på kaffe som bara den inser jag att vi inte har någon mjölk. Tittar ut och ser att det ösregnar. Det fanns liksom bara inga andra alternativ än att trampa i stövlarna och ta sig en härlig morgonpromenad till affären. Vad gör man inte för sitt kaffe?

Idag är Englas första feberfria dag, peppar peppar. Vi tänkte börja lite lugnt med en fika i stan. Känner att vi måste komma ut speciellt Engla som har varit inne sen i onsdags. Men först ska här målas med fingerfärger. Jag håller på med två tavlor, visar er resultatet sen. Pju, jag känner förväntningarna.



Dags att ta sig i kragen!

Lilla Engla har haft 40 graders feber här hemma i ett par dagar nu=( Ni anar inte hur det skär i hjärtat mitt. Första gången idag är hennes temp nere på det normala men hon är fortfarande inte riktigt bra. Jag har suttit inne i två dagar nu då trollungen är väldigt mammig, framförallt när hon är sjuk ♥

Nu hade jag iaf tänkt att smyga iväg en timme och träna. Jag har inte varit på gymet på evigheter så det kändes som om det vore dags. Ni anar inte hur lös jag är (eller jo Stina gör, hihi) jag bara dallrar. Jag vägde mig på Lheas niomånadersdag och såg att jag på ca sex veckor har gått ner åtta kg och samma dag provade jag mina gammla jeans. And guess what! Jag kom i dem. De där sena salsanätterna har nog gjort sitt=) Nu är det som sagt dags att bli lite fastare också. Tre veckor kvar till bröllopet. OMG!

 


En powerwalk med Challe en härlig vårkväll.


Möhippa!

I onsdags firade vi Madde med en möhippa som hennes underbara syster hade fixat. Vi startade dagen i parken, från klockan 11 på fm var vi alla as kalas. I parken hade vi champange frukost med frukt, kubb, kräftor och skratt. Vi begav oss senare för att ta en lektion zomba (en blandning av de olika latindanserna) satan vad vi var svettiga och fulla. Vi trodde att vi var där för lite salsa men ack vad tränaren hade missuppfattat sälskapet. Där var det sten hård träning, mina ben värker fortfarande.
Sen var det sushi på menyn för att sen bege oss hem till Mikaela för att ta del av varandra och öppen bar. Vid elva trillar vi in på cuba cafe och dansade till de stängde. Satan vad kul vi hade och jag tackar alla för den fina dagen/kvällen/natten och hoppas på att Madde är riktigt nöjd med sin möhippa ♥

 



Galenskaper i parken med prinsessan Madelene=)







Lycka till fina Madde! Jag ser så mycket fram emot din stora dag <3


By the way! Just nu tror jag att mina fina vänner är mitt uppe i planerna för min möhippa. Hmm?! Jag är väldigt nyfiken och kan inte bärga mig tills den galna dagen=)
Bara så att ni vet, om ni nu ska klä ut mig i något vill jag ha de söta kattöronen och den porriga bodyn från hm. HAHA, det är sant. Men glöm för allt i värden inte att be mig packa ner ett svart linne jag ska ha under.

Jag älskar er ♥

Fullt upp!

Jag är helt slutkörd nu känner jag. I måndags låg jag i soffan hela dagen med kraftiga känningar i bihålerna, det gör så ont. I tisdags var vi på liseberg och igår hade vi möhippa för en vän som ska gifta sig (men det får bli ett eget inlägg.) Nu börjar jag med Liseberg.

Det var fler än vi som var där kan jag ju säga. Jag tror nog att hela sveriga hade prickat in Liseberg den dagen. Där var så galet mycket folk. Det var minst en halvtimmes kö till barnkarusellerna (så ni med barn i fyraårs åldern vet ju vilket otroligt tålamod dem har, host host.) Och till dem stora karusellerna var det säkert en timmes kö. Kul lixom. Men vi hade kört i flera timmar så det var inte lönt att hänga läpp. Jag tror att Engla hade det riktigt roligt och det är ju faktiskt det som var huvudsaken. Jag tror inte heller att barn upplever folkmassor på samma sätt som oss.
Men i stort sätt hade vi en bra dag men kommer aldrig mer att åka mitt under semestertider.



En roadtrip bild är ett måste.



Det är något med dem där lissebergkaninerna.


 

 


Ta själv!

Vi körde ut på en liten miniutflykt i går. Det blev olof och viktor en bit utanför Ystad. Jasg älskar deras mackor men inte minst deras gårdsbutik. Igår köpte jag med mig en balsamvinäger för 200 kr. Galet jag vet, men en liten gourmet som man är=)
Det var en lagom start på semester och vi körde absolut mot rätt väder. Medans det regnade i malmö satt vi och lunchade ute i solsken.





Underbar sommarbild<3


På vägen hem hittade vi ett litet stånd. Man bara måste älska sånna
ställe. Där var ingen som jobbade, iställer var där en skyllt som ni
kan se på bilden och en burk med växel. Jag köpte med mig en massa
godsaker hem bla hallon, körsbär, gurka och tomat. Allt var närodlat.
Var jag ärlig med pengarna kan man kanske fråga sig? Ja det var jag,
måste man bara inte vara det när man får ett så gulligt förtroende?


Inspiration på hög nivå!

Känns som att jag inte gör något annat än att skyller på olika saker över mitt dåliga bloggande. Idag har jag anledningen internett har strulat i bakfickan. Men det är sant, också har jag väl inte sådär jättemycket inspiration heller. Vi har faktiskt inte gjort så mycket och har vi gjort något så har jag glömt kameran. I vilket fall som så har jag ju ändå inte kunnat blogga. Men nu börjar semestern på riktigt med eller utan sol. I veckan händer det en massa skoj med lite smygstart idag. Nu ska vi på utflykt.

Ha en skön söndag kära ni som hänger kvar trots dåligt bloggande ♥



Bjuder på bilder som är ett par dagar gamla. Schysst va? Ser ni hur
insrirationen flödar. Om inte annat så får ni ju inte missa mina söndriga
gummistövlar som knappt syns på bild.

RSS 2.0