Ta tid för varandra!

Jag blev minst sagt inspirerad av det här inlägget (Så jävla coolt gjort, kanske inget märkvärdigt i sig men ni som har barn vet vad jag menar. Jag blir så glad av att läsa sånt.)  Jag känner att det var längesen som jag och Nisse gjorde något för varandra. På vårt bröllop pratade prästen om att ta tid för varandra i kalendern och visst tror jag på det. Sen att tiden inte räcker till alla gånger är en annan sak. Men idag har jag fixat så att världens bästa mormor kommer hit och passar sina barnbarn. Jag och Nisse ska hoppa på vars en cyckel och ta oss till en restaurang. Där ska vi äta och dricka vin sen ska vi cyckla vingligt hem...


Bebis!

Idag träffade jag min fina vän Emilia och hennes helt nya Clara. Tsss man blir ju så tramsig av bebisar. Hon var så fin och LITEN! Helt galet att Lhea har varit så och att Engla har varit så finns inte ens. Jag kan inte undgå att hänga lite läpp. Det är verkligen något visst med de allra minsta. Men dem blir ju betydligt roligare med tiden. Vi har haft en jättemysig fika på red fellas. Jag och Emilia har inte kunnat ses så mycket pga tidsbrist, tråkigt men sant. Nu när vi är lediga tillsammans har vi inte det problemet mer, så jag ser fram emot många mysiga fiker i höst/vinter mörkret.

 

Emilia och Clara.

 

Min lilla gaphals ♥

 

Massa bebismys.

 


Jag känner mig som världens sämsta mamma!

Detta är min blogg. Här skriver jag vad jag vill och vad jag känner. Jag skriver oftast ärligt och rakt från hjärtat. Vill jag inte skriva så gör jag inte det. Jag målar inte upp någon rosa bubbla och jag lägger inte bara ut en massa snygga bilder.  Det jag tänker skriva om nu är väldigt färskt och inte alls genomtänkt. Kankse känner jag annerlunda imorgon. Men det struntar jag i för just nu vill jag skriva av mig.

 

Jag har två barn. Jag älskar båda villkorslöst. Båda två är det bästa jag vet och ingen kan få mig att känna sådan lycka som dem. Dem är mitt allt. Man ska inte gämföra sina barn kärleksmässigt och det gör jag aldrig. Kärleksmässigt är dem EXAKT lika. Ingen mer eller mindre. Men deras personligheter är så olika.Givetvis gämnför jag min mammaledighet med Engla och Lhea.

 

Just nu vill jag bara jobba ska jag säga er. Jag orkar inte mer. Lhea har varit ganska gapig redan från början. Hon är inte lätt att få nöjd. Det är jobbigt att gå och fika med henne för hon skriker. Inte gråter utan skriker. Att gå och ta en lunch ska vi inte ens snacka om, det finns inte. Jo om jag har med mig två påsar majskrokar.  För det mesta sitter jag här hemma med henne för att det blir jobbigt att gå ut. Vår teori är att hon vill så mycket som hon inte kan. Hon vill göra precis allt som Engla gör och det går inte. Då blir hon arg. Får hon syn på majskrokarna och inte får en så skriker hon. Sitter hon på golvet för länge utan att någon tar upp henne så skriker hon. När hon vaknar på morgonen skriker hon. Det är inte ett sött litet guggel som säger mamma jag är vaken, utan det är, ahhhhhhh jag är vaaaaken! Hon varnar likosm inte oss. Visst tror jag att barn nr två måste göra mer väsen från sig eftersom dem har någon att "konkurrera" med, och man har inte lika mycket tid över för barn nr två som man hade för barn nr ett.

Min mammaledighet med Engla var guld och gröna skogar. De barnet sov sig igenom sitt första halvår och var go och glad hela dagen. Det är Lhea med vill jag säga. Hon är jätte go, charmig, fin och smart men hon har ett sjuhelvetes humör. Dock så hade vi betydligt sämre ekonomi när jag var hemma med Engla, men vad känar pengarna till nu när jag ändå inte pallar ta mig ut?

 

Jag funderar på att börja jobba ett par dagar i veckan eller kanske se om jag kan gå på ett vikariat i en månad eller två bara för att komma bort lite. Då kan Nisse passa på att ta ut lite föräldraledighet. Jag är verkligen inte redo att börja jobba helt och det kommer jag inte göra på ett tag. För hur det än är och hur trött jag än blir av allt gap så njuter jag verkligen av min underbara tjej.

 

Jag satt precis och nattade Lhea. Jag klappade hennes huvud och hon kändes så lugn och harmonisk. Där satt jag ända tills hon hade somnat in djupt. Mina tårar började rinna och tanken slog mig, tänk om jag ger henne för lite tid?  Tänk om allt hon vill är att ha mig för sig själv? Men det går ju inte. Jag har Engla, jag har Nisse, jag har mig själv, ett hem och andra nära och kära. Självklart prioriterar jag alltid mina barn först och kommer alltid att göra. Jag ger dem så mycket tid, kärlek och uppmärksamhet som det bara går. Men tänk så räcker jag inte till......


Semesterbilder del 1!

Nu äntligen har jag fått tummarna loss och lagt in bilderna. Woho det tog bara två veckor. Men det var ganska många så jag får se hur många inlägg det blir med bilder.

 

Mormor och Nisse på flyglatsen.

 

Utsikten från vår bakong. Precis bakom all grönska låg havet. Tyvärr ser man inte det på bilden eftersom solen skiner.

 

En underbar morgon vid havet.

 

Typiska semesterbilder? Sangria är nog det bästa jag vet. Jo det är sant.

 

 

Vi hann inte gå på alla restauranger som vi ville eftersom vi blev magsjuka. Men paella fanns det tid för. Tyvärr måste jag väl säga att jag är lite besviken.

 

Sandskulpturer som vi slängde ihop lite slarvigt en dag på stranden. Haha, sure!

 

Fortsättning följer.....

 

 

 

 

 


Brunt ska det va!

Jag tröstade mig själv genom att beställa lite kläder på hm. Jo det känns bättre. Shopping löser det mesta, för stunden iaf.

 


Jag sa ju det!

Trollungen vill inte alls sova och jag får inte ett skit gjort!

 

Fler bilder från Mallis kommer. Jag loooovar!

 

 


Tjingeling!

Det var ett tag sen. Jag har varit sjuk och haft mycket tankar i huvudet. Jag har inte haft så mycket energi eller lust för något. Kan det kanske vara lite höstdepp? Känns som det är lite tidigt för det. Men faktum är att jag faktiskt blir lite deppig ca två gånger om året, det är bara till att ta sig igenom det....

Jag kom precis hem från dagis, det är en lagom promenad dit. Jag försöker se det som min vardagsmotion. Jag går så fort att jag blir svettig. Lhea somnade i vagnen, det skulle hon inte ha gjort för nu kommer hon vakna snart och inte sova middag så värst länge. Ahh varför är man rutinmänniska? Nu vill jag ha frukost men inte utan kaffe och kaffe kan jag inte göra för då vaknar Lhea av den förbaskade espressomaskinen.

Vilket härligt och posstivt inlägg. Jag ska dra något gammalt över mig sen återkommer jag när jag mår bättre, eller nått.


Jag har blivit dryg!

Jag har haft en helt underbar dag. Idag är en sån dag där allt har varit bra. Det hade inte spelat någon roll vad jag hade gjort, humöret är på topp!
Vi har precis ätit korvstroganoff och jag sitter just nu och ska ladda in bilderna från semester (jubel hörs.) Fy vad dryg jag har blivit. Den unga och pigga Emelie hade inte mer än klivit innanför trösklen, skitit i att packa upp sin resväska, kastat av sin jacka och startat datorn. Men nu är jag inte så jäkla "fräck" längre. Utan allt tar sin tid, är det sådant som kommer med åldern? Men snart, snart ska ni få se på bilder=)



Jag har spenderat dagen på Nova lund med min mor och Lhea. Vi har shoppat (trots att jag inte skulle göra det.) Jag skulle ha dagiskläder till Engla och eventuellt en partytopp till mig. Jag fick tag i båda och lite till.



Jag kom hem med Odd molly koftan (bilden längs ner) och mössan
från hugo boss som jag förövrigt blev helt kär i. Koftan från Day (bilden
högst upp) fick jag tårögt lämna ifrån mig. One day, one day....
Fyndigt där Emelie!



Lhea skrattade nöjt åt min mössdans inne på Marty.



En mysig fika på Khals<3



En söt munkis till Lhea från lindex och ett partylinne till mig från Vila.

 

 




Finn ett fel!

Nu har jag orkat mig upp från soffan idag för första gången (nästan.) Min mage kurrade så det är väl bara till att lyssna på den. Man har ingen vidare aptit när man är förkyld. Nisse och tjejerna har åkt i väg till Englas dans, hon har börjat på barndans. Jag har tagit tag i matlagningen, idag blir det aubergine och zuccinigratäng med kyckling. Nää, om man kanske skulle ta och duscha istället för att lata sig framför datorn? Emelie din skitgris.



Nya Elle, turkisk youghurt med blåbär, valnötter och honung. Ett glas
apelsinjuice med vitlök i. Finn ett fel. Men frisk blir man.

Sjuk!

Jag har gått och blivit sjuk igen. Kan det kanske vara så att jag inte har anpassat mig efter hösten som faktist är här? Kanske är dags nu att plocka fram höstjackorna och skippa koftan? Hur som helst ska jag kurera mig idag med te, c-vitamn, vitlök och ingefära. Det väntas nämnligen två riktigt roliga dagar i helgen som jag inte tänker missa.



Här har ni skabbEmelie. Osminkad, fettigt hår, hög på alvedon och snorig.





En klump i magen!

Det var med gråten i halsen och ångest som jag gick och la mig igår. Trots att jag var övertrött kunde jag bara inte somna. Tidigare på kvällen nattade jag Engla som vanligt. Vi läste en saga och när vi släkt lampan och satt på musiken höll hon min hand som vanligt. Så tittar hon på mig och säger med ledsen röst.

Mamma, vad kommer att hända med mig när du och pappa åker upp till himlen? Vem ska jag vara med då?

Vad säger man? Tänk inte du på det nu gumman, det tar jättelångtid innan det händer, fick jag fram. Vi pratade lite till om det sen pussade jag henne godnatt och hon somnade sött i sin säng, lugn av sin mammas ord. Men jag, jag gick ut ur rummet med en klump i magen.


Pust!

Nu märks det verkligen att man är tillbaka till vardagen. Jag hade bestämt mig för att inte kolla mail eller göra något som tillhör pluggandet under helgen (förlänga semestern lite.) Idag tog jag itu med det och sitter här och pluggar med en kopp te i högsta hugg. Det var andra bullar på Mallis ska jag tala om. Jo, jag var en flitig elev även där men dock med en kall öl isätllet för te. Pust!




Plugglyx!

 


En liten stund senare!

Kollade precis min blogglovin. Jisses jag har 387 olästa inlägg, 387!! och då förljer jag ändå inte sådär värst många bloggar. Hur flitiga är ni? Det har bara gått en vecka. Men men störd i huvudet som man är och har en tvångstanke att man inte kan hoppas över något, får jag förbaskat ta mig igenom de 387 inläggen.

Tur jag gillar er och njuter av läsningen=)

Home sweet home!

Det är verkligen sant som man säger, borta bra men hemma bäst. Nu ska jag krypa ner i soffan med lite lördagsgodis och mysa.



Shopping från resan!

Stina frågade mig igår om vi hade shoppat mycket. Nä sa jag, för så kändes det verkligen. Men idag när jag höll på att fota allt märkte jag verkligen att det blev en del ändå. Hm, konstigt? Jag som inte alls gillar att shoppa, hoho.





Hittade underbara smycken och en liten hadväska/nessesär i en butik.
Jag ville ha allt där.



En riktigt fin tunika i lite Odd molly stuk. Men den här kostade bara
200 spänn. Fynd!



Amarone......



Mascara, concealerkit och en Odd molly bodylotion.



Glasunderlägg till min samling. Jag köpte ett par i samma stuk förra
året när vi var där.



Jag och Nisse fick varsen liten present av mammma ♥ Den till Nisse
var menad från Engla.



Hittade en affär med handgjorda träleksaker. Lhea fick ett bi som hon
kan rulla rundor med när hon väl kan gå och Engla fick en nyckelpiga
som jag tänkte hänga upp i hennes fönster.



Engla är så söt i sina nya brillor.




Gissa om jag blev glad när jag såg att dem sålde Lundmyr på flygplatsen.

 

 


Im back!

Hello alla fina läsare ♥

Nu är jag tillbaka från vår resa. Vi kom igår men ni vet hur det är. Man är trött också ska man ta itu med att packa upp saker, sortera post, boka tvätttid (om man nu inte var smart och gjorde det innan) och annat skoj. Inte nog med det så har vi haft byggare hemma som har rivit lite väggar och byggt upp nya undertiden som vi har varit borta, så vi möttes av ett hem fullt med byggdamm. Det var bara till att dra fram både dammsugare och mopp.


Vi har haft en underbar resa med mycet sol, bad, god mat och dricka. Tyvärr drabbades hela familjen av magsjuka och jag åkte på en öroninflamation. Men i det stora hela så har resan varit bra. Men jisses vad man uppskattar sitt hem när man har varit borta. Trots att jag hade kunnat vara borta ett par dagar till och slappat vid havet med en snagria i handen är jag nog faktiskt redo att möta hösten nu och allt mysigt som den har att erbjuda....


Jag lägger ut en massa bilder från resan senare (ska bara lägga över dem i datorn först.) Men innan dess kan jag ju visa upp vad vi shoppade (kommer snart)?!


SemesterBaby!!

Nu drar vi snart. Jag är så laddad. Jag ska bada, sola, äta gott och dricka en massa sangria. Mums! Men mest av allt ska jag njuta av min familj och min mamma. Vi ska bara vara lediga utan en massa måsten. Jag vet inte om jag kommer kunna blogga därifrån eller om jag helt enkelt känner för det. Jag kan väl inte hålla mig borta. Men jag lovar iaf ett bildregn när vi kommer hem.

Hejdå fina ni ♥

 


Lyx!

Jag har spenderat hela förmiddagen hemma hos Stina och hennes lilla Emilio. Jag köpte frallor med mig, Stina slängede ihop äggröra och kaffe. Gott va det! Hudterapeut som hon är var hon snäll och fixade till mig lite. Jag ville ha fransarna och brynen färgade nu till vi ska åka. Skönt att slippa sminka sig på semestern. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Stina var snäll som gjorde lite extra med peeling och mask också=) Tack för idag vännen min ♥

Nu har vi mycket att stå i. Vi åker inatt, så det vore väl en ide att börja packa? Jag måste även ha in matten och engelskan idag, växla pengar och allt annat som kommer till när man ha barn. Pust, kanske dags att börja nu då?



God fruksot, varför smakar det alltid mycket bättre borta?



En mammasjuk Lhea som absolut inte kan äta hos någon annan än mor sin.
Kanske inte världens mest smickrande bild, men va fasen även dem kan
väl få visas.



Jag blev iaf väldigt nöjd. Det glansiga i huvudet är inte extremt fet hy,
utan peeling.



Två nyfikna, busiga och otroligt snabba<3


Snart är jag redo!

Nu är hösten här. Jag tycker faktiskt att det är mysigt. Speciellt när den bjjuder på såhär underbart väder. Men visst är det så, alla årstider är underbara när solen är framme. En is kall vinterdag med strålande sol, det är gött de. Men nu ska jag inte tänka mer på hösten för vi ska förlänga sommaren. Vi åker till varmare breddgrader på fredag och det ska bli så underbart. Men när vi kommer hem, då är jag redo för hösten....
Då ska vi handla en massa nya höstkläder, främst till barnen. Men jag tjuvstartade faktiskt med ett par söta skor till Lhea herromdagen=)



Hittade världens sötaste små "uggs" till Lhea på HM.

 


Havtorn!

Jag har länge velat prova ett recept som jag har sett på Nisses syrras blogg. Lax är väldigt populärt här hemma och det är som jag kallar det, den perfekta och nyttiga snabbmaten. I folie med smör, örter, citrongräs, salt och peppar. Klar på 20 min i ugnen.
Caroline hade recept på en havtornssås som var väldigt enkel. Man mixar bären med socker till en slät pure och blandar med creme freich, i med lite salt för att balansera smakerna. Klart! Den blev jättegod och passade bra till lax. Engla och Lhea (som förövrigt har börjat äta det vi äter) åt jättemycket.

Nu är det såhär att jag kom på en ny sak. Jag mixade bären när dem var halvtinade. När jag prvsmakade så var det en riktigt god sorbet i min skål. För dig som vill ha den lite nyttigare varianten rekomenderar jag dig att testa detta. I med lite socker, rårör eller honung. Swof, så har du en riktigt bra sorbet ala Emelie. Tror ni att jag är ensam i världen om detta? I vilket fall som är jag mycket nöjd över mitt påhitt och tycker att jag har rätt till att döpa de mixade bären efter mig.



Sorbet ala Emelie. Kanske inte den vackraste men.....



Vad stor min tjej har blivit, äter samma som resten av familjen ♥

 


Imponerad!

På väg hem från dagis var både jag och Engla på lite spralligt humör. Tror att det beror på det busiga vädret som vi haft idag. Vi hoppade, sjöng och tog en massa roliga foto. Jag måste säga att jag är imponerad över hur duktig Engla faktiskt är på att fota. Hon tog många bra foto på både mig och Lhea och dessutom med en iphone.






Foto: Engla 4 år

Döden!

Något som alla känner till men som man inte vet något om. Är du rädd för den? Själv fruktar jag den. Jag mår dåligt så fort jag ser en kyrkogård eftersom det plötsligt blir så verkligt. Man kan inte slippa undan den och det är bara en tidsfråga. Innan fick jag ofta en klump i magen när jag tänkte på döden. Det får jag inte så ofta längre, då jag antar att jag har blivit bättre på att leva här och nu.

Döden är något vi alla ska gå igenom vissa tidigare än andra. Varför? Ofta säger man att det är dem goda människorna som går bort först. Ofta säger man att det är orättvist. Varför skulle det just hända den personen och varför nu?

Men vem har sagt att livet vi lever nu är det riktigt och inte bara en prövning till nästa steg, ett bättre steg. Det som vi kallar döden. Det är kanske underbart efter döden. Det är kanske där man vill vara och ska va efter att man har testats i detta livet. Kanske är det därför just dem bästa åker dit först? För att de har klarar testet?


Var en god människa det lönar sig!

Min tid!

Engla är på dagis och jag och Lhea har spenderar förmiddagen på öppna förskolan. Det var första gången som vi var där utan Engla och sen Lhea blev "stor." Hon hade det så förbaskat roligt. Hon kröp mellan rummen och fort som bara den gick det. Hon har kastat bollar, klossar, tittat på djur på väggen och varit djupt imponerad av de andra barnen. Hon gick runt med en läragå vagn. Hon blev så stolt. Vi har Englas gamla i förådet någonstans, tror bestämt att jag ska in där och rota idag. En sak är säker, Lhea kommer gå snart.

Nu är vi hemma och Lhea sover sött. Jag ska ha lite egentid. Jag ska inte plugga och inte städa. Jag ska sitta här vid mitt köksbord och fika medsans jag läser en massa bloggar. Sen ska jag mysa i soffan med min nya mama. Det här är min tid!



En snabbis!

Just nu är jag inne i en period där jag är superstressad. Jag har häcken full med ekvationet, potenser, grafiska lösningar och polynom. Jag drömmer om matte och jag tänker nästan bara på matte. Jag måste ha in uppgifter för två veckor nu snart eftersom vi åker till mallis på fredag wionananawii (lyckodans.) Idag har Nisse varit ledig så vi har haft en liten mysdag på Nova lund där vi har fikat och shoppat lite. Men slut på det roliga, nu ska jag hem till Sara som är lärare i matte c och d. Jag ska pugga förstår ni. Vad hade jag gjort utan Sara?


 


Vårt bröllop!

Nu har jag fått tummarna loss och tänkte lägga ut bilderna från vår bröllopsdag. Det blev precis som vi ville, litet och enkelt. Det kändes alldeles lagom för oss. Jag var inte alls nervös innan, jag hade inte känt det minsta pirr i magen (förutom lycka.) Tror nog att det kan vara för att jag aldrig har varit sådär inne på att gifta mig som många tjejer är. Jag och Nisse hade inte heller gjort något stort av bröllopet också har vi ju faktiskt upplevt det största tillsammans redan, vi har fått barn.


20100828 - bröllopsdagen!

Vaknade hur lugn som helst men änså med lycka i kroppen, nästan som på julafton. Förmiddagen gick åt att äta en stadig frukost, fixa till oss och Challe kom och hjälpte mig fixa håret.

Sen bar det iväg till stranden för att ta fina foto. Min faster och hennes man är fotografer så det skötte dem. Det blir nog riktigt bra bilder. Jag som gärna undviker det traditonella och gärna "tuffar till mig" lite fick viljan igenom med lite tuffare bilder. Jag ska visa dem senare när jag får dem. Givetvis tog vi traditionella fina bilder också.

Stina kom en stund innan vi skulle iväg till kyrkan och jag var fortfarande hur lugns som helst. Men vafasen


Vigslen!

Väl dags att tåga in. Jag blir kissnödig som alltid annars när jag blir nervös. Klockerna ringer och vi står bakom de stora dörrarna. Engla, jag, Nisse, Stina och Challe. Det klassiska intågningsmelodin drar igång, vi vandrar in och mina ögon bara fäller tårar. Där släppte nog allt. Jag grät nog mig igenom hela vigslen. Prästen böjde sig fram till mig och fråga i fall nervösiteten hade kommit (eftersom jag var så himla kaxig innan) Nä säger jag, jag har ångrat mig. Haha, han blev allt bra vit i huvudet där ett tag. Men det är typiskt mig att vara, hm hur ska jag säga det, oseriös? Jag tramsade nog ganska mycket där framme, men så blir jag när jag är nervös.....



Fy vad jag grät!

Så säger prästen, nu har vi en överraskning till brudparet, men mest till Emelie. Stina och Charlene ska sjunga Himlen runt hörnet med Lisa Nilsson. Båda två var uber nervösa men de tittade mig i ögonen hela tiden och sjöng rakt in i mitt hjärta. Vilka vänner man har. Jag älskar er föralltid ♥


Efteråt!
Vi åkte hem till min kära mamma som hade gjort det så fint där hemma. Där drack vi kaffe, skumpa och åt tårta. Det hölls tal och Nisses pappas tal var över all förväntan. Åhh vad rörd jag blev. Det tror jag nog att vi alla blev.
Senare på kvällen gick jag och Nisse ut och åt en avsmakningsmeny och drack oss fulla. Vi njöt av varandra som man inte får tillfälle till så ofta numer. Nisse hade bokat hotell och barnen skulle sova hos mamma. Men, Engla fick feber och Lhea var ororlig. Vad som än händer här i livet och vad jag än gör så är vi alltid föräldrar först. Vår bröllopsnatt spenderade vi i min mammas säng med Engla mellan oss.

Men vafasen, vi har ju hela livet på oss......


Tack till er alla som gjorde vår dag väldigt speciell ♥







Med tärnor och bestmen.




Världens bästa Challe och Stina





En full groda.




Bilderna är lånade från Challe och Johanna.


 

 


Jodå så att....

Det är väl såhär mitt nya liv ser ut ett par år fram. Men jag har ju trots allt bara mjukstartat med pluggandet. Än sålänge är det bara kvällarna. På dagarna har jag fortfarnde underbar tid med mina barn. Samtidigt som min hjärna aktiveras. Den blir ju lite sumpig av graviditeter, amning och småbarn.



Just nu hemma hos mig.

Borta bra....

...men hemma bäst!

Nu är vi hemma igen efter en natt/dag hos mormor. Vi har haft det hur mysigt som helst och det är så skönt att vara hos mamma och bli omhändertagen. Jag älskar känslan att få vara "liten" i mammas sällskap (mammafis som man är.)  Men det är precis lika skönt att få komma hem och vara stor. Det hänger liksom ihop, man uppskattar inte det ena utan det andra, om ni förstår mig. 

Nu ska vi äta här hemma sen står det PLUGGA på mitt schema.



Min och mammas lunch idag. Köttbullar med hemmarörda lingon,
grönsaker och nykokta rödbetor.



Mormor och Lhea ♥

 


No place like mamas!

Jag befinner mig hemma hos mor min. Jag och barnen har sovit här inatt. No place like mamas. Här finns roligt pyssel som mamma alltid ser till att ha hemma när vi kommer, här finns en massa godsaker och frukosten är alltid lite extra. Nisse har jobbat natt så vi var snälla och lät honom sova idag. Lhea är fortfarande dålig och även jag börjar känna mig dålig (men det ska vi råda bot på, för jag har minsann en dejt med Stina, Challe och kanske Jenny(?)  imorgon som jag inte tänker missa.) Engla är på dagis och jag fick krypa ner i sängen en timme när jag kom tillbaka till mamma.  Jag kan inte minnas när jag kunde göra det sist. Mormor och Lhea har lekt så fint undertiden. Nu ska vi snart äta lite lunch, sen ska jag och Lhea hem och hoppa på Nisse. Man kan ju inte vara snäll hela dagen....



Alltid en frukost med färska bär hos mamma<3




Igår pysslade vi ihop nyckelknippor. Jag gjorde ett lejon. Han heter
Grolle och bor from now on bland mina nycklar.

Fin och orörd!

Vaknade imorse till en riktigt fin och orörd morgon. Solen lyste, ute var luften sådär lagom sval och klar av den tidiga hösten. Så kom jag och rörde till den. Jag är så trött idag. Lhea är sjuk, hon har feber och är helt gaalet förkylld. Stackaren har inte kunnat sova inatt och självklart inte jag heller då.

Engla klarade sig fint på dagis igår, jag satt så länge i personalrummet att jag aldrig mer vill se det. Jag har fördruckit mig på deras kaffe, ätit kladdkaka fast än att jag inte ens var sugen och suttit på tok för länge i deras soffa. Men Engla trivs bra så det är jag glad för och dagiset är över all förväntan. Det gick galant imorse när jag lämnade henne.

Efter det har jag missat en läkartid på bvc, som jag ändå inte hade kunnat ta med Lhea till för att hon är dålig (men det är ju trevligt att man ställer in tiden lite tidigare än tio minuter innan.) Jag har äntligen lyckats hämta ut mina studieböcker på posten, men det tog mig tre bilfärder fram och tillbaka pga glömd avi första gången, glömd plånbok andra gången och fel ställe tredje gången!
Jag är förbaskat kaffesugen men vågar mig inte på espressomaskinen då den möjligtvis kan väcka lilla Lhea som tar igen välbehövlig sömn. Tja jag får väl plugga lite och njuta av dagen som trots allt fortfarande känns väldigt fin.


Erykah Badu, en av mina favoriter spelades på radion imorse på väg till posten för
tredje gången. Med solens strålar i ögonen gjorde denna låten min morgon ännu mer
speciell.

 


RSS 2.0