MammaMys!

Mamma sov över hos oss inatt. Alltid lika mysigt. Hon hämtade tjejerna på dagis, åt middag hos oss och på kvällen när tjejerna hade somnat dukade vi upp ostbricka och satt och pratade länge. Så himla mysigt. Idag pluggar jag hem i från och jag kan berätta att jag har häcken full med moms, räntor, kostnad och volym. Kuuuuul! Skolan har dragit igång på riktigt och det märks. Men det är bara till att bita ihop och komma ihåg att jag är på väg mot något bra. Min framtid....




Gårdagens mys.

Alltid i våra hjärtan!

I fredags begravdes min mormor. Det var tungt och jag tömde nog kroppen på vätska. Men hon fick en otroligt vacker begravning, precis en sådan som hon hade velat ha.

Jag hoppas att du är på ett ställe nu där du har fått frid lilla mormor. Du är saknad ♥



Nu vet jag att jag klarar ALLT!

Vi har hållt i barnkalas idag för 17, SJUTTON! femåringar. Lite panik iblan måste jag säga men med en massaor av hjälp av Challe, min mamma och snälla föräldrar fick Engla ett riktigt bra kalas. Vi hade ansiktsmålning, happy meal, glass och fiskedamm. Vad mer kan bergäras liksom?




Födelsadags grisen.




            
                         Lilla syster fick också vara med på kalaset.


Jag har dukat fram en massa godsaker, taps/ostbricka. Nu blir det film.



Festival häng!

Jag käkade årets första och sista langos igår. Det är så gott men jsses vad mätt man blir. Nu får det dröja ett år tills nästa. Engla åt nästan också en hel langos. Ganska otroligt för den lilla kroppen. Annars strövade vi mest, köpte lakris och ballonger. Så nu har jag två mega hello kitti saker svävander hemma. Nä hör ni, off to school.

Ha en fin dag!



Nu släpper det!

Hur mycket snor får det plats i en näsa? Sen min förkyldning som jag åkte på förra veckan har jag varit stopp i hela huvudet. Nu jäklar släpper det sakta men säkert. Det sprakar i öronen och hela huvudet känns lite lättare. Jag pluggar hemma idag bortsett från att jag inte pluggar. Jag tycker bara att jag springer och snyter mig. Jag har precis ätit lunch. Räkor, ägg, tomat, rödlök och hujeda mig vad mycket mayo jag hade till. Gott! Nu blir det ett bad innan jag hämtar tjejerna, i em blir det premiär för malmöfestivalen och årets första langos.

Klumpig?

Jo men visst! Man har ju inte drulle för ingenting.... Ghhaaa



Perfekt söndag!

Underbara söndag. Strålande sol, bio, red fellas och Ikea. Jag och Nisse tog med oss Engla och tittade på Cars 2. Värsta action filmen för bövelen, men den var bra. Sen har vi shoppat möbler på Ikea och spenderat kvällen med att bygga ihop dem. Nu sitter jag här i soffan och borde verkligen börja plugga med tanke på att jag har en uppgift som ska vara inne imorgon senast kl 11. Men det är ju så roligt att fixa med dem nya sakerna här hemma också ska jag ju bara och bara också måste jag ju bara....... Same old, same old.



Bara en massa festligheter!

Igår var minst sagt en fullspäckad dag. Med start redan på förmiddagen med lite mer än tre timmars kalas på Leos lekland. Direkt hem och svira om till gårdsfesten som hålls här vart år. Då smälls det upp tällt och var enda granne är engagerad. På dagen är det lekar för barnen och grillning, igår hade festkomiten slått på stort och hyrt in en trollkarl. Senare på kvällen blir det spökrunda som den äldre barnen anordnar och disco. Vi lite äldre får god mat och det skålas och skrålas. Mycket trevligt måste jag säga.



             
                                                       KalasTjej ♥









Det ni har missat!

Jag har inte varit lika flitig med bloggen som jag brukar, men jag har samlat på mig en massa semester minnen i form av bilder för det. Nu när man är sjuk får man passa på att göra sånt som man inte hinner med annars. Typ sammanställa två veckors förlorad bloggning.



Våra underbara vänner Sara och Wilda var här och sov över en natt.






På kvällen när tjejerna hade somnat (inte det lättaste att natta tre små busfrö i samma rum) hann jag och Sara med lite godsaker en massa snack. Jisses darling var jag är lycklig att du har tittat in i mitt liv.




Vi har varit på Astrid Lindgrens värld. Jätte mysigt men fy fan vilken dryg bilresa.





Pappa Nisse testar Emils syltor.


           



Sjukstuga!

Alltså vet ni när jag gick upp idag?! Halv fyra! 15.30!!! Det var inte igår. Men jag har feber och är dunder förkyld. Det har funnits i kroppen i drygt en vecka men inte riktigt kommit ut, tills nu. Då masade jag mig upp och åt en skål med fil, jordgubbar och honung som för övrigt inte smakade ett skit. Nu blir det te, knark host medicin och bloggläsning i sängen.

Trevlig kväll!



Morgonstund...

Eller jo jag vet att det är eftermiddag nu, men vi hade en mysig morgon och dagen där efter har gått väldigt fort och jag som skulle hinna med så mycket...

Lhea är hemma idag med från dagis. Vi har haft baciller på besök som nu även har hoppat på mig. Näsan rinner, jag nyser och hostar. Men det är inte mycket att be för, imorgon är det skola. Jag har passat på att vila mig ordentligt idag med Lhea på min "lediga" dag.



Syskon mys ♥

Vi pusslar!

Det gick bra i skolan igår. Dock så var det bara lite introduktion och rundvandring. Idag börjar allvaret med lektioner. Jag är så jäkla taggad samtidigt lite nervös. Jag står i köket och dricker morgonkaffe. Jag funderar på vad jag ska äta till frukost. Det kan bli lätt med tanke på att kylen ekar. Den ända goda nödlösningen jag kan komma på är gröt.

Jag går i skolan mellan tio och tre idag och mellan dem två lektioneran har jag bara en halvtimmes rast. Dagens lunch får bli en nektarin. Inte helt bra kanske men jag antar att jag kommer in i det med, att faktiskt lära mig planera. Någon annan mat än en frukt måste jag ta med mig.

Engla är sjuk så båda barnen är hemma från dagis. Jag måste till skolan och Nisse har jobbat natt?! Vem har sagt att det är lätt när man har barn?


Ha en fin dag!





På väg mot framtiden....

På väg mot min första skoldag och min sista termin på komvux. Jag är så spänd och känner verkligen hur universitet närmar sig med stormsteg. Precis som när man var liten pirrar det fortfarande i magen innan man vet vem ens klasskamrater kommer att bli. Aja, jag brukar inte ha svårt för att smälta in. Önska mig lycka till ;)



I trädgården!

Det har hänt jätte mysiga saker dem sista dagarna och just därför har jag väl inte heller hunnit blogga. Vi har haft besök och varit på utflykter, men mer om det imorgon. Ida sken solen. Jag började dagen med gröt, kaffe och ett bodypump pass. Jag kände mig starkare än vanligt och var full av liv när jag lämnade gymmet. Sen har vi spenderat dagen i farmor och farfars trädgård. Mysigt som vanligt med en massa bus och god mat. Nu blir det rött vin och star wars. Filmer som måste avverkas då och då.







        



             




            



             


Guldstället!

Igår var vi på Ven, mitt absoluta favvo ställe på sommaren. En vacker dag ska jag bosätta mig där. Sen att jag behöver ett par millar för att kunna göra det är en annan sak. Jag har bloggar dåligt på sista tiden men jag har minst sagt att mycket i huvudet. Iblandbehöver man bara en pause. Men nu vill jag iaf dela med mig av vår härliga dag som vi hade igår på Ven.





Vi cyklade runt hela ön och stannade på våra små guldställen.


            


Är ni på Ven så besök Pumpans. Kankse lite dyrt med sååå värt det.

















RSS 2.0