Dan före dan!

Det är väl så det heter idag? Hur som helst. Jag sitter hemma och njuter av en frukosten i lugn och ro. Det var länge sen jag gjorde det. Tjejerna är på dagis och jag ska alldeles strax väcka Nisse som haf jobbart natt. Vi ska nämnligen ut och PANIK handla julklappar. Ghaa vad jag blir irriterad på mig själv. Jag har alltid varit sent ute, men dagen innan? Det tar fasen priset. Nu har jag dock mitt nya jobb att skylla på. Där jag har lagt ner väldigt mycket tid och energi. För inte kan man väl ta på sig skulden själv? Hihi.


             
Morgon stund har verkligen guld i mun.....

Varvar ner!

Efter en lång med ack så rolig arbetsdag är det så skönt att få komma hem och krama om sina barn. När dem har somnat så brukar jag hoppa ner i ett bad och koppla av. Idag kör jag på redig vardagslyx med vinglögg, pepparkakor, mögelost och clementiner. Nu är det jul ♥


        
             


Spontant!

Spontan kumbia konsert på gång. Jag har slångt på mig ett linne och lite oranget läppstifft. Det är dem spontana kvällarna som blir bäst, inte sant?






En ledig dag!

Idag mina kära vänner har jag min första lediga dag sen förra helgen. Det knasigaste men bästa är att jag faktiskt längtar dit. Men idag ska jag BARA njuta av mina barn. Vi började dagen riktigt bra med sovmorgon till 8.30. Nu har vi ätit frukost och tänkte snart ge oss iväg på utflykt. Ikväll ska vi klä granen. Men först ska jag smita iväg två timmar och skriva mitt slut prov i naturkunskapen. Vad bra det kommer gå, verkligen. Ångest!

Ha en fin dag, för det ska vi ha ♥



I farten!

Strax bär det av till jobb där jag mer eller mindre bor nu för tiden. Men jag sa att jag skulle gå in helhjärtat i det och då gör jag det. Jag börjar komma mer och mer in i rollen som platsschef. Jag har haft en väldigt effektiv förmiddag må jag säga. Med både tvätt och städning. Ikväll blir det mys. Oh vad jag längtar ♥



2:a advent!

Tiden bara springer iväg och bloggen blir verkligen åt sido satt just nu. Jag jobbar jätte mycket och när jag inte gör det så lägger jag verkligen ALL min tid och energi på familjen. Men fy vad jag saknar mina vänner. Antar att det är så här livet är, ett evigt puzzel? Fast och andra sidan så får man betydligt mer kvalitets tid och att ta ledighet för givet finns inte.

Idag har vi julpyntat. Ljusstakarna kom fram redan förra söndagen och idag resten. Dagen innan lucia sätter vi upp julgranen. Jag vet att vi är tidiga med det, men jag tröttnar så lätt. Dagen efter julafton (höjdpunkten) så åker den ut.

Idag har vi varit på 2 års kalas. Det var lilla Emilo som fyllde år. Lhea har 39 graders feber och fick stanna hemma. Skruttan ♥ Japp, helgen går fort och imorgon kör vi. Ny vecka, sex arbets dagar, en kurs i göteborg och en föreläsning i göteborg (två olika dagar.) Kanske dags att lägga sig för kvällen? Ska bara mumsa i mig en clementin till....


RSS 2.0