Ljudnivå nattklubb!

Maj gaaad! Hemma hos Sara idag har det gått vilt till. Våra barn vet verkligen hur man röjer, men dem leker ju så fint tillsammans. Sen att det flyger saker i luften, hårda saker och att hemmet ser ut som att hundra barn har fått gå loss i en leksaksaffär är ju bara ett probem just då. Jag är så glad att tjejerna tycker om varandra.

Sara och jag? Ja vi har pratat. Vi båda babblar ständigt och hänsynslöst. Älskade vän ♥ Jag har så mycket planer för oss, familjen Högborg-Tilling, haha.

Jag har tränat ett riktigt härligt bodypump pass nu ikväll och ska snart hoppa in i duchen. Sen blir det lite godsaker i form av valnötter, sharon och clementin. Sara bjöd föresten på en riktigt god smoothie idag som gick hem hos ALLA.



Lhea väntar snällt på att mamma och storasyster ska bli klara så att hon kan komma
iväg och röja gärnet med sin kompis i Ramlösa:)


          





             



Två veckor är ingenting!

Jag ska testa kroppen! Jag ska vara helt utan socker i två veckor. Bara för att se hur kroppen reagerar. Inte för att jag är någon extrem gottegris i vanliga fall men under två veckor äter jag iaf lite grann och vissa fredagar kan det till och med bli galet ibland. 

Nisse är med och har skakat hand, någon mer?


Det är inte lätt att vara Charleston brud!

Idag känner jag mig utvilad men det var desto värre igår. Det tar på krafterna att dansa en hel natt utklädd till Charleston brud. Jag och Nisse åt en lung frukost i stan innan det var dags att hämta tjejerna och ta oss till ännu en men lite mer barnvänlig halloween fest.

Idag är tjejerna hemma och vi ska snart packa in oss i bilen och köra till Ramlösa.



Bck to the 20s!

Jag var totalt slut i huvudet igår efter provet. Men jag hann med att vila en powenap på tio minuter och att svepa en espresso innan det var dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning inför kvällen. Stina fyllde år igår och hade därför maskerad. Vilken lyckad kväll det blev. Vi var ett glatt gäng och Stina hade gjort det så fint. Tack min älskade vän!




           




Nu ska ett par barnfria föräldrar ta sig till stan och äta frukost, sen ska vi hämta tjejerna ♥ Som jag längtar.

Tre av fem!

Nu har vi lunch här och jag har fått i mig en grillad macka och kaffe från espresso house. Det gick att tugga som man säger. Tre av fem prov är skrivna och det är ap svårt! Hade nu blogg.se appen fungerat som den ska så hade jag kunnat visa en bild på mitt dystra ansikte eller kanske på min lunch (Gud så spännande) men nu gör den tyvärr inte det. Jag får överlåta det säkerligen lätta mysteriet till Nisse.

Puss


Ångest!!

Sitter just nu i en gymnasieskola i Malmö och har en lustig känsla i magen. Jag ska spendera hela dagen här för att skriva det fruktade högskoleprovet!!! Och känslan i magen kallas föresten ångest.

Men ikväll är det fest med utklädnad dess utom. Min fina Stinna fyller år och det ska firas.

Låt nu bara detta gå vägen....


Nöjd som få!

Vet ni vad jag har gjort idag?Jag har gått hem från skolan. Och det är en bra bit må jag säga. Jag hade nämnligen bara en lektion så jag passade på att röra på mig lite. Det har varit dåligt på den fronten senaste tiden (om man bortser från ett par ynka bodypump pass som jag lyckats klämma in) pga plugg och sjuka. Men nu är jag igång igen. Gud så skönt.

På vägen hem svängde jag in om stan och tog en take away kaffe. Jag svängde in om parken och njöt av hösten. Det var så fint, höstlöv i alla dess färger föll som regn. Väl hemma tränade jag armar, ben och rumpa. Nu sitter jag här nöjd som få och mumsar i mig en ap god lunch som verkligen förtjänar ett eget inlägg (coming up.) Snart dusch och sen ska jag hämta mina tjejer på dagis.




           

Ett litet paket på bordet!

När jag kom hem i tisdags (efter att ha sovit hos mamma) låg där en paket på bordet. Jag hoppade av lycka (hej matrealist) när jag såg innehållet. Decleors ansiktkräm och marc jacobs doft Daisy. Det var inte bara innehållet och tanken som gjorde mig glad utan att Nisse faktiskt kom ihåg. Good job;)

Så nu ska denna väldoftande tjej sätta sig på bussen till skolan och utöva lite labb.



Bästis häng!

Jag har hängt med Stina hela dagen. Vi började med frukost. Stina färgade mina bryn och fransar och hjälpte mig med mitt fördedrag i spanskan som ska hållas om en vecka inför hela klassen. Tur man har en spansktalande hudterapeut till bästis. Som vanligt blev jag grymt nöjd med resultatet. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, vill ni ha allt från en ansiktsbehandling, till massage så fixar Stina det till mycket bra pris. Haha, vadå reklam?! ;) Sen blev det lunch i stan och lite shopping.


            




Detta är annat än snyggo bilder.


Tada...



Yours and mine... Stinas och mitt groggglas. Vadå radarpar ♥

Pumpor!

Fortfarande krasslig men lite bättre dock. Lite mamma mys gjorde susen tror jag. Vi sov hos mamma inatt, jag och tjejerna. Som vanligt fick jag lite sovmorgon och god frukost. Egentligen hade jag bara velat dricka te under filten i soffan hela dagen och bli bättre från min förkyldning, men så kan man inte göra när man har barn och speciellt inte på vår lediga dag tillsammans.

Efter frukosten körde vi till vellingeblomman. Det blev fika och en massa shopping. Ni kan tro att vi har fått det mysigt på uteplatsen och balkongen. Nisse och Engla har gjort två pumpor. Jisses vad nöjda vi är med dem. Nu sitter jag med datorn i knät och sneglar på House med ena ögat. Tror nog att tv:n vinner denna gången, avsnittet verkar väldigt spännande. Jepp, House it is.


             
                                     Frukosten hos mamma är bäst!


Rostbiffs macka. Mums!

           
                                 Mysigt cafe, med mysig trädgård


Vaaaar eee Lhea? Dhääär!





Färdig shoppat!



Höst fint!

På plats i soffan!

Jag utvecklar tydligen riktiga mega förkyldningar av att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag mår mycket värre nu. Har precis sovit en stund (jag som i vanliga fall har väldigt svort att sova på dagen, slocknade, bara så där.) Nu sitter jag här och nyser stup i kvarten med ett huvud som känns stort som en badboll.

Jag ska packa i hop mig lite för att sen hämta tjejerna och köra till mamma. Vi ska sova där inatt, myspys.






Jag har spärren!

Har sovit dåligt inatt pga en kliande hals. Känner mig faktiskt lite halv krasslig. Men med en lugn hemma-plugg-dag på detta och med en massa te så blir det säkert bra snart igen.

Det var en jätte härlig höst kväll igår när vi körde hem från kalaset och med allt det jag hade smällt i mig under helgen kändes en promenad väldigt lockande. Men att gå själv i mörker är inte riktigt min grej och att låta Engla gå långt på kvällen efter en fullspäckad dag var inte hellr ett alternativ. Så vi satte båda barnen i vars en vagn. Engla var lysrisk. Hon sitter aldrig i vagn och har inte gjort på två år (bortsett från på resor när vi gått långt, länge och sent) men vi var noga med att berätta att det är bara nu. Där satt dem och mös medans deras föräldrar fick promenera av sig helgens synder. Ibland säger det liksom bara stopp. Men det är väl kanske bra att man har den spärren?!




            


Kalas!

Idag har vi varit och firat lilla Martins tre års kalas. Det är Stina min när kära underbara fina väns, systers, son. Ni hängde med va? Det var riktigt trevligt. Mat, tårta, kakor, fiskedamm och massa bus.

Vi bugar och tackar!




          


Trollungar klara för kalas ♥ Jag bara älskar den sista bilden. Där ser man att en bild
verkligen inte behöver vara perfekt för att den ska tilltata.



Och så här såg jag ut.... Fast med lite mindre intensiv blick, haha.

Underbar kväll!

Som tidigare sagt hade vi hela familjen Sara Tilling på besök igår. Så jävla trevligt. Tjejerna busade, vi snackade, drack vin, dracka öl, åt ostbricka, middag, drack lite mer vin, åt desset, snackade lite till, tjejerna blev över trötta, Jon och Nisse drack öl och Dixie? Ja hon sov sig igenom allt detta. Endast lite bebismys hanns med innan dem skulle hem.

Tack för igår my dears, det gör vi om!


Lhea förbereder fika år sin kompis Wilda.


Sen var dem igång.....



Ja, som sagt..... Söt, eller vad?!



Glatt gäng. Kolla poesapan längst bak, hehe. Bloggvan eller vad? <3


Skära upp kyckling är hon iaf grym på



          
                                              Den där hatten...


Bebismys







Morgonstund...

Det är söndag och jag är helt slut. Då är allt som det ska med andra ord. Det här med att vila upp sig under helgen är inte riktigt min grej och får komma när jag inte kan gå längre eller nått.

Igår hade vi fin besök på middag (berättar och visar bilder sen) och imorse kära grannar på frukost. Faktiskt ganske mysigt eftersom att det inte är mycket som slår en storslagen frulle. Vi var uppe tidigt och bakade scones, kokade ägg och satte på kaffe.

Nu är det snart dags att gör vid sig och ge sig iväg på tre års kalas. Jag menar, varför varva ner nu?







God morgon ♥


Höst i alla dess färger och former!

Vilken underbar dag. Vi har varit och handlam mat, kanske något av det bästa jag vet. Ännu bättre är det att komma hem med maten och packa in den. Sen kan jag gå och öppna den väl fyllda kylen mellan varven, bara för att. Ja som sagt, alla är vi olika, hehe.

Föresten så älskar jag hösten. Faramför allt hösten 2011. Kan inte riktigt säga varför. Kanske för att jag har varit iväg på en solresa, eller för att solen verkar skina mer nu än i sommras. Hur som helst så kan jag inte få nog av dem vackra färgerna, kofterna, pumporna, mat, te och dem levande ljusen.

Vi får finbesök idag, Nämnligen hela familjen Tilling direkt från Ramlösa. Det blir höst mat med en massa ostar och helgrillad kyckling med rotfrukter. Det är första gången som vi alla samlas men jag tror nog inte att vi behöver supa oss fulla för att det ska bli trevligt. Men det bästa av allt är att man kan supa sig full ändå.

Trevlig helg ♥



Kobent? Nä, inte egentligen, bara här tydligen!




Inte helg än...

Sitter på ett café, pluggar och äter grillad haloumi sallad i min ensamhet. Verkligen hög mysfaktor. Lite lyx får man väl ha på fredagar. Efter min spanska lektion ska jag träffa Stina och sen hinna med ett zumba pass. Tyvärr kan jag inte hålla helg efter det utan måste få klart min labraport ikväll.


The good stuff!

Jag var ute med vänner i går kväll ett par timmar och njöt av smarrigheter. Det var fullsatt på stället med den goda köttgrytan men vi hittade självklart en annan lösning. Vi drack fin vin, fin öl, åt musslor och ostbricka. En av livets absoluta största njutning är mat och dryck.

Också måste jag ju bara berätta om det hemska busschafören jag råkade ut för igår kväll när jag skulle hem. Det var jätte kallt igår och jag ser min buss på avstånd, tänker och förbereder mig på att jag aldrig skulle hinna. När jag väl kommer fram har han precis stängt dörrarna och väntar på att det ska bli grönt ljus lite längre fram. Jag gör en snäll min som menas med att skulle jag kunna få hoppa på, men han bara virrade på huvudet och sen tittar bort. Vafan!!! Vad hade det kostat honom att bara öppna dem jävla dörrarna? Olyckliga människa som hara sitt jobb, eller bara genuint ond? Skit samma tjugo minuter senare och ännu kallar var jag på väg hem.

Nu sitter jag och äter frulle. Två stekta ägg med massor utan riven västerbotten ost på och en tomat. Så sjukt gott. Strax bär det av till skolan.


 
Ted och Hanna. Ett sånt där jobbigt par som har varit tillsammans i en miljon år och är
fortfarande lika kära. Väldigt trevliga dock. Ted är min barndomms vän som idag är
filmskapare (mycket stolt)







Som en smäck!

Igår när jag var i stan med mamma passade jag på att testa jeans (har länge varit ute efter ett par svarta). Det måste man göra när man är utan barn för annars blir man om möjligt ännu varmare i dem där hemska provrummet. Jag testade allt fårn Acne till andra märken och till slut hittade jag dem perfekta på HM av alla ställen. 299 spänn.

Idag har tjejerna varit lediga och vi har kunnat mysa framför barnprogram på morgonen och ätit en mindre lugn men ack så mysig frukost. Dagen har vi spenderat hemma hos faster Caroline och kusin Aria. Som vanligt bjöds det på massor med bus och god mat.

Nu ska jag och mina nya jeans ta bussen till stan för att äta stans godaste köttgryta och ta en öl med en kompis.




Vi firar!

Plugg nörden är tillbaka. Dock fortfarande med häcken full, men vad gör det när man får lön för mödan? Vg på spanska provet som jag fick tillbaka idag. Det firade jag i stan efter skolan med min fina mamma. Vi strövade, provade kläder och avslutade med tapas, vitt vin, dessert, kaffe och sherry. Åh vad jag är lycklig över mammas och min relation ♥ Vad hade jag gjort utan henne? Nu ska jag snart plocka fram böckerna och aktivera mitt hyfsat trötta huvud för lite etiska frågor gällande genitik.



Bäst under press?

Denna partyprinssessan var minsann ute och svirade igår. Jisses vad skoj vi hade. Jag har skrattat så att ögonen har runnit och magen har knipit och dansat mig svettig. Det var en trött Emelie som kom hem tidigt i morse. Idag har vi ätit brunch med min mamma och spenderat lite tid på minneslunden där vi har tänt ett ljus och lagt blommor för mormor. Kvällen avslutades här hemma med pizza och besök av Stina och Emilio. Tänk om jag bara hade kunnat gå och lägga mig nu. Men icke. Ett par timmars plugg väntar, har nämnligen en uppgift som ska in ikväll. Jag jobbar väl bäst under press?!



Glad tjej!

This shooes was made for walking!







Vinterdag!

Jag var inte beredd på att få skrapa bilen i morse när tjejerna skulle till dagis. Min händer var inte redo för det. Kallt! Jahapp, då var väl vintern här då? Dem har väl sagt att det ska bli den tuffaste och kallaste vintern på flera år och med tanke på att jag mätte 22 minus vid ett tillfälle förra året så undrar jag vad vi har att vänta. Vi skåningar är inte lagda för så kalla vintrar. Lika bra att förbereda oss i mitten på oktober?

Nu måste jag springa till bussen. Vinterjackan, vantar och mössa ligger där nere och väntar på mig!



Muy Bien!

Spanskaprovet är över och jag är väldigt lättad. Jag tror nog att det gick bra, det kändes bra. Sen får jag väl se om det är rätt. Jag mötte upp Hanna på vårt plugg/fika hak kl tio. Där satt vi i tre timmar och drack te, åt lunch och avslutade med att dela en kaka. Ja vi pluggade spanske också förståss. Mina MVG kommer att visa sig på magen när terminen är slut.


            











Vilken soppa!

På bondensmarknad i lördags handlade jag en påse jordärtskockor. Jag har länge velat prova göra soppa på det och så blev det igår. Den blev sjukt god så det kommer att bli min nya förrätt på bjudningar. Haha, jag har ju säkert bjudningar dö ofta. Men det lät bra iaf. Har ni aldrig varit på bondens marknad och befinner er i malmö så tar er dit på lördag mellan 9-14, sista lördagen denna hösten. Sen drar julmarknaden i gång i december:) MysPys!

Annars skiner solen denna härliga men kalla torsdagsmorgon. Man blir glad och pigg. Synd bara att den inte tar bort nervösiteten i magen som jag har inför mitt spanskaprov som skrivs om exakt fyra timmar.




            
             På baksidan av påsen satt receptet till soppan! Kan det bli bättre?


Politik Nörd!

Jag vet att min blogg just nu inte handlar om så mycket annat än plugg, men det är faktiskt ganska intensivt och typ det ända jag gör känns det som. Men efter provet imorgon lugnar det väl ner sig lite. Jag borde verkligen plugga spanskaprov just nu men ett par timmar har gått åt att analysera sveriges utrikes och säkerhetspolitik och jag tycker bara att det är så roligt. Det viste jag inte om mig själv innan jag började kursen. Jag viste att analytiska ämne är min grej, men politik och andra samhällsvetenskapliga ämne?! I didnt know.
Nä, lunch och lite spanska nu då.




Jag sitter här hemma och huttrar i min favvo kofta från hugo boss, strumpor, morgonskor och te. Vi startade elementen i går kväll efter att min näsa typ var 10- kall.

Slut som artist!

Ojojoj vad jag är trött i huvudet. Det blev en lång dag i skolan med mycket information. Jag och Hanna gick till ett fik och pluggade spanska efter lektionen. Hanna gick efter ett tag medans jag satt kvar och väntade på att Nisse och tjejerna skulle hämta mig för att ta en tur till Ikea där det blev middag. Det var faktiskt ganska mysigt att sitta där på cafet i min ensamhet (självklart trevligare med Hanna)och få saker och ting gjorda, så mer plugg på cafe! Spanskaprov på torsdag. Heja mig.




Lite "pluggLyx" Pecan cheescake och kaffe!


Inte fy skam!

Har precis mött upp min fina Maria som också pluggar. Vi har ätit skolmat dock bara salladsbuffe (som faktiskt är helt okej för 27 spänn) eftersom jag lovade mig själv att aldrig mer ens ta en tugga av skolmaten igen när jag slutade gymnasiet. Och inte ser det ut som jag missar något. Sen har vi druckit kaffe från haket runt hörnet för en tia. Trevligt sällskap, en billig lunch och släckt kaffe törst! Nu blir det spanska.


Effektiv!

Vissa dagar bara fungerar man bättre än andra. Jag var pigg i morse och med det vill jag inte påstå att jag flög upp ur sängen. Mörkret bidrar med sitt vilket gör det hela lite svårare. Men hur som helst så har jag kört igång dagen bra, jag har till och med hunnit dammsuga. Nu bär det av till skolan.





Faktiskt rätt så nice!

Alltså det här med att plugga hemma börjar jag få kläm på. Inte minst regniga dagar som denna. Till och med Svens utrikes och säkerhetspolitik blir mysigt under filten i soffan. Här drar jag runt i mjukis och är flitig som få. Nåja, jag överdrev kanske lite där. Men flitig det är jag och för att skryta lite så fick jag MVG igen på min senaste uppgift. Det börjar lukta bra betyg.

Jag har precis ätit avokado med en stor klick skagenröra och grönsaker, smaskigt värre och nu blir det kaffe nummer två. Ja ni hör ju själv hur bra jag är på hemma plugg och denna lyxen har jag två gånger i veckan. You go Emelie!

Det kostar att ligga på topp!

Sitter och äter frukost nu, grekisk youghurt med bär och honung och det smakar semester i min mun. Det var nämnligen det jag åt i en vecka varje morgon på Kreta. Klockan är kanske lite väl mycket för frulle men jag har haft fullt upp med två små trollungar och en tvätthög som jag äntligen börjar se slutet på. Jag har alltså tvättat tre dagar i rad och nu ska jag sätta igång med pluggandet, för att sen inte lämna det på hela dagen. Så är det när man reser bort en vecka. Man sliter som ett djur innan och efter. Det kostar att ligga på topp som dem säger.



God morgon!

En söndag i Oktober!

Tiden har bara sprungit iväg idag. Eller det gör den för det mesta iofs, men lite extra idag. Nisse har jobbade inatt så har har sovit halva dagen. Jag och tjejerna har varit på leksaksaffär och sen kollat in bokhandeln. Dem tycker att det är så kul att sitta där i barnhörnan och bläddra i olika böcker. Ganska mysigt faktiskt. Sen har vi fikat lite och fått spentan besök av Stina, Daniel och Emilio. Nu ska tjejerna sova och vi tänkte sätta på den senaste Pirates filmen. Jag är ju lite spänd på den kan jag säga!



            





Puss på dig kompis ♥


Pippins bär!

Jag har minsann rullat upp armarna idag och höst städat. Eller nja, höststädningen ledde till sortering. Så nu har jag sorterat och möblerat om i hallen och sommarsakerna har åkt ut medans mysiga  vantar, mössor och halsdukar har fått komma fram. Jag har även tagit tag i uteplatsen och balkongen, nästa helg ska jag ta mig iväg till vällingeblomman och köpa på mig en massa fina höstblommor som sen ska planteras. Jag har stora planer för min lilla uteplats kan jag berätta, hehe.



Kaffe i solen? Nä men i höst rusket. Det går lika bra de.

             


Lhea hjälpte mig att hämta "pippins bär" en bra start på mitt höst arrangemang.

Höstens härligheter!

Nu ska det bli ordning på torpet igen. Jag började morgonen med en tallrik havrekli gröt och en timmes bodyPump. Men jisses vad fort man tappar. Jag har inte tränat på två veckor men jag trode faktiskt inte att jag skulle vara så slut i musklerna efter. Nu är jag ju dock lite krasslig i halsen fortfarande och denna semester paddan har ju inte ätit nyttit precis.

Nu är vi nyss hemkommna från bondens marknad där vi har shoppat lite av höstens härligheter. Jag bara dör för svenska äpplen, speciellt dem sura. Nu ska jag snart ta en dusch (hann inte det efter träningen) sen ännu en gång gå in i tvättdimma.


            



           

Bilder från Kreta 2011, del 2



           



         







             




Bilder från Kreta 2011 del 1

Står mitt i tacos förberedelserna. Ja, givetvis ska man både ladda upp bilder och blogga samtidigt?! Hur som helst, jag tänkte berätta lite om resan. Jag har redan nämnt att vi bodde på ett all inclusive hotell som var helt fantastiskt. Dem hade as goda cappuccino, maten var fantastisk, rummen var fina och sist men inte minst så var det väldigt barnvänligt. Jag har faktiskt varit lite emot det innan men har nu insett att man faktiskt tjänar på det och att det är toppen när man har mindre barn. Jag menar, vill man gå någon annan stans och äta kan man ju göra det ibland. 

Dem två sista dagarna fick jag ganska hög feber och dagen innan vi skulle hemvar det general strejk i Grekland och tro mig det märktes. Vi kom hem på Torsdagen som planerat men inte i tid. Alla plan var sena och då ska vi inte glömma att Kretas flygplats är millitär och jätte liten med världens sämsta luft. Tänk er det med en härrans massa irriterade människor, inga sittplatser och två otåliga men otroligt duktiga barn. Tjohopp vad jag ville där i från. Men nu är vi hemma och jag längtar redan tills nästa resa.....




            


          


Hårda bud!

Tjejerna är lämnade och Nespressmaskinen har precis gjort en lungo till mig. Nu blir det frukost sen skolan. Snacka om markant skillnad, igår vaknade vi till strålande sol, 26 grader och hotell frukost. Här är ju för bövelen höst på riktigt. 10 grader!!! Jag hade inget hellre än velat vara hemma med tjejrna idag och tagga ner lite men jag har faktiskt inget val, både Nisses och min plikt kallar. Tur att det är fredag idag så vi har helgen på oss att landa lite. Men jag tror iofs inte att tjejerna har ont av en dag i skogen med sina kompisar på dagis. Engla ville bara i väg imorse och berätta om sin semester vecka.

Annars då? Jo, jag känner mig som en padda efter resan. Vi har bott på värsta all inclusive hotellet där ALLT ingick och jag som tänkte ut och gå på mornarna har inte riktigt lyckats med det eftersom jag började känna mig krasslig i början på veckan och slutade upp med 39 graders feber dem två sista dagarna. Så ni kan ju tänka er. Jag har ätit och inte rört mig ett smack. Usch nä, träning och sund kost med start IDAG!



GoNattis!

Jisses vad skönt det är att vara hemma igen. Ibland känns det nästan som att hela tjusningen med att åka bort är att komma hem. Jag har packat upp (hej vad jag kommer att få tvätta ihjäl mig ett par dagar i rad) tagit ett bad och ska snart hoppa ner i rena lakan i MIN säng. Jag har precis laddat in bilder från semestern, bara en si så där 350 stycken. Är man fototokig så är man. Jag ska välja ut dem bästa och visa er imorgon.

Gonattis



Hemma!

Sitter i bilen på väg hem. Vi möttes av ett ruggigt Sverige men jag kan tänka mig att kontrasten mellan ett soligt Grekland också gör sitt. Resan hem har varit lång med en massa förseningar och sjuka folkmassor, mer om det imorgon. Inget mer bad i havet, kall öl i solen eller smarriga hotellfrukostar, men nu hälsar jag hösten välkommen och allt mys som hör den till.


Varma hälsningar från Kreta!

Sitter ute i lobbyn med en kopp te och har äntligen kommit loss med att blogga lite. Jag har ju bättre saker för mig om jag säger så. Min hals den krasslar lite där te och ingen rolig drink. Lheas feber var som bort blåst dagen efter resan, men det var en hängig tjej på planet kan jag lova. Annars har vi det super bra. Vädret är alldeles lagom och hotellet är över all förväntan. Min barn har blivit nattramlare ocg socker narkomaner. Men hey, är det semester så är det. Lovar ett bildregn när vi kommer hem. Puss och kram

RSS 2.0