24 timmars mys!

Natten till idag spenderade vi hos min mammma. Jag tycker att det är himla mysigt att vara där. Ni vet, bara få vara liten igen, hihi. Det bjöds på en rejäl köttbullsmiddag och mammas goda tomtegröt igår när vi kom. När tjejerna hade somnat satt jag och mamma uppe och pratade. Imorse bjöd mamma mig på en sovmorgon. En ganska välbehövligt sådan. Idag har vi varit ute och busat i snön och när Nisse kom och hämtade oss körde vi iväg till Nova Lund. Jag är verkligen ingen rea-tjej och även om jag skulle vilja vara det hittar jag ändå aldrig något. Men idag, idag hittade jag en massa fint på P.o.P till tjejerna. De har verkligen en riktigt bra rea och jag köpte sånt som jag har spenat på hela hösten. Jag själv blev ett rött läppstift rikare. Nu har vi tänt ljus här hemma och dukat fram lite godsaker, (vindruvor, choklad och cashewnötter) vi tänker fira att Nisse är ledig ända tills på måndag.

Gott slut kära ni!



Morgonmys i mormors soffa. Ser ni trollungenshår?! Så otroligt vackert och tjockt. Lätt att sköta? Nej!



Lhea är alltid lika glad hemma hos mormor.



Ris ala malta som bara mamma kan göra den.


 
Fint i fönsterkarmen. Lyktan hittade jag för halva priset på ica och stenen fick jag av Engla i julklapp. Gissa var hon har köpt den? I mormors fönsterkarm. Mormor den ska jag ge till mamma i julklapp, okej?

Julafton!

Oj, tiden sprang visst iväg här. Jag hade mitt dagliga samtal med Stina. Tänkte iaf att jag skulle lägga ut lite bilder från julafton som var super mysig. God mat, mycket mat, gott vin, härliga människor och en Tomte (Nisse gjorde ett offantligt bra jobb med lustig röst, skojig mot barnen och småsnuskig mot mig.)






Värdinnan <3



Tomten hade att göra.







De bästa stunderna ska inte fotas....

...de ska minnas.


Inte en mycke piggare Emelie idag inte. Jag har fortfarande en man som bara jobbar. Men jag är lycklig och har haft en fantastisk dag. Jag har spenderat hela dagen med Engla. Jisses vad jag har saknat att umgås med bara henne. Det var så längesen, tiden bara går. Det är faktiskt lite skrämmande. Tänk så mycket och så många man ska ha tid för. Både tillsammans och på tu man hand (är det ett ord föresten?) Vi lämnade lillasyster hos mormor och körde vidare till Entre. Där åt vi lunch på Red fellas, tittade en lååång stund inne på BR och gick på bio. Vi såg Dumma mej som faktiskt var riktigt bra och rolig. Den bästa stunde på hela dagen var när Engla lite innan filmen skulle börja satte sig till rätta med godiset i knät och viskade till mig, mamma jag vill hålla din hand. När jag satt där och höll hennes lilla, fina och mjuka hand såg jag ett fint foto framför mig (bloggskadad som man är) men nä, är det något som kan få mig att vara här och nu så är det mina barn. Vilken klärlek va? Det är fan helt sinnes.




TrosTok!

Nisse kom hem för en timme sen efter en galet lång arbetsdag. Just nu är jag riktigt trött men jag slänger ihop ett snabbis inlägg. Ny dag i morgon och förhoppningsvis en lite piggare Emelie, då väntas bilder från julafton och även lite recept på godsaker som jag gjorde till jul. Trots den långa dagen utan pappa har jag och barnen lyckats fördriva tiden. Vi började med frukost och lite shopping på Ikea. Där var lugnare än vad jag hade förväntat mig och Engla fick till och med plats på deras lekland, där hon kom ifrån med en miljon teckningar. Ni som har barn i den åldern känner säkert till problemet med teckningar. Denna eviga kamp man har med sitt samvete för att man kastar. Jag sparar dem finaste och dem som man faktiskt ser vad det föreställer. Förlåt, men vi har inte plats för tvåhundra papper med ett blått streck (oj, jag menade en hund) på varje. Engla ritar jättefint och har verkligen konsentration till det men efter ett tag tröttnar även hon....




Bus på Ikea, även lillsyrran hänger med nu.


Tillbaka till dagen.....
Sen kom mamma, Stina och Emilio på middag. Det blev något så enkelt som fläskpannkaka men ack så gott (tyckte iaf dem andra eftersom jag fortfarande inte kan smaka något.) Bitter! Sen blev det troskalas. Ni förstår att Lheas största intresse är kläder och hon river gärna ut saker från garderoben. Idag hittade hon in bland underkläderna.



I min Velour!

Det är en trött Emelie på denna sidan datorn. Jag och tjejerna var ute på ett helvilt äventyr i natt. Med mycket rödvin ett par cuba libre och en massa dans. Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät. Jag ska försöka vara uppe lite och umgås med min man som annars jobbar mycket just nu, men innan dess hade jag tänkt betala räkningar och läsa lite bloggar. Bloggläsandet är verkligen min mysstund varje dag. Annars har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har bott i min nya rosa Vera Velour morgonrock som jag fick i julklapp, myst med barnen och käkat pizza och glass från Vespa. Ingen dum Söndag inte.

Har ni haft ett bra julfirande? Själv har vi haft det jättebra. Vi har glömt vår kamera hemma hos min mamma där alla bilder från julafton finns. Så jag tänkte slänga ihop ett inlägg med en massa bilder från julafton när vi har hämtat kameran.






God Jul!

Här har julaftonen startat perfekt. Engla var precis lika pigg och lycklig som jag hade förväntat mig. Jultomten har varit här inatt förstår ni och lagt många paket under granen och en i Englas strumpa (Lhea får vänta till nästa år.) Detta året hittade hon en lapp där det stod

God jul Engla.
Din paket detta året var för stort för att lägga i strumpan men jag har görmt det någonstans i huset.
Hälsningar Tomten.


Hon letade och sken upp när hon insåg att hon hade fått et tvspel. Haha, vadå att jag och Nisse är glada för hennes nya Nintendo wii. Challe har varit här hela morgonen. Vi har ätit frukost, tittat på julkalendern, bytat paket och haft glöggmys. Givetvis har vi även spelat lite Nintendo, hihi.
Nu bär det snart av till familjen för en förhoppningsvis underbar dag.









Fina Challe ♥



Frukost och glöggmys.




Lhea har samma klänning på sig i år som Engla hade på julafton för tre år sen.



Syskonkärlek ♥

Julstök!

Nu är jag färdig för idag. Jag kan inte smaka min brunkål eftersom jag är så stopp i huvudet pga förkyldningen. Jag vet seriöst inte hur den smakar. Hatar den känslan. Aja, folk får väl berätta för mig i morgon. Och inte ett sktit vann man på bingolotto heller. För övrigt har jag haft en riktigt bra lilla julafton med familjen. Paketen är inslagna och ligger under granen. De hemmagjorda presenterna är klara (kan inte avslöja dem nu,) och jag är redo att möta julafton. Kanske får jag göra det lite tidigare än önskat. En spänd liten Engla kommer väl att slå upp sina vackra ögon TIDIGT!  




Trött liten Lhea <3




Julmys i soffan



God eller inte? Det är frågan.



 

Tomten i all ära, men....

Jag älskar tanken på Tomten, jag har inte firat en enda julafton utan en Tomte och tutar gärna i mina barn att han finns. Lögn? I dont know and I dont care. För lyckan jag har känt som barn och hur Englas ögon tindrar när Tomten kommer på tal är totalt ovärderligt. Sen är det faktigkt en "lögn" som ger sig själv. Inte blev jag sur på min mamma när jag fick veta att Tomten inte fanns. Och med handen på hjärtat tycker jag att det är precis lika roligt när han plingar på dörren nu. Men....

Som vuxen. Allt slit och stress som man utstår. Man svettas och trängs i butiker. Slår in paket en hel natt (ja, det gör man när man är dålig på att planera och gärna sista natten med) och man slösar pengar. Vem får äran? Jo, den tjocka gubben=)


Jag önskar er alla en riktigt god jul ♥




Dan före dan....

Nu har vi jullov här hemma. Jag önskade mig lite sovmorgon men ikke! Det var bara till att masa sig upp kl sex. Tur att det är snö ute som lyser upp i vinter mörkret. Men vi har slappat imorse. Vi har tagit det så lugnt som det bara går. Vi har ätit en lång frukost och bara en av oss har lyckats komma ur pyjamasen. Idag ska vi bara vara hemma och förbereda inför morgondagen. Vi hade faktiskt tänkt  håll i er nu  spela bingolotto ikväll. Inte i min vildaste fantasi trode jag att jag skulle ta del av en uppesittarkväll med Lotta Engberg någon gång. Det tog mig 27 år, två barn och ett giftemål. Vilken julafton det ser ut till att bli, kallt och fullt med snö. Vågar man hoppas på lite solsken också kanske?

Jag bloggar ikväll från vårt julstök, ha en fin dag så länge.....




Jag slog på stort idag med lite kardemumma och kanel på kaffet. Tomtelatte kanske?





Ingen tokig tisdag!

Idag ska jag ut och äta sushi med en kär vän som jag inte träffar så ofta. Jag ska unna mig ett glas vi och sen dra vidare för att träffa en annan vän som jag inte sett på många år. Där ska jag unna mig en guinness, inte helt tokiga planer en vanlig tisdag. Jag är dock fortfarande galet förkyld men jag tänker verkligen inte slösa mer tid nu på att vara sjuk. Sålänge jag inte har någon feber så.... Peppar peppar! Nu ska jag strax göra vid mig, för tro mig, det böhövs.



   


Gottegris!

Det är min dotter de. Alla "rediga" mammor bör titta bort nu! Lhea har sin egen chokladkalender, har syrran så ska självklart lillgrodan ha. Favoriten är pepparkakor och när vi andra har fredagsmys lensar Lhea skålen på mjölkchokladen. Kanske fel av mig? Men tro mig när jag säger det, men det är fasen mycket svårare att "skydda" andra barnet. Vi äter ändå inte mycket godsaker här hemma så med handen på hjärtat har jag faktiskt inte så dåligt samvete.


Idag har vi myst i stan. Jag kämpar fortfarande med min förkyldning som inte vill ge sig och ni anar inte hur mycket folk där var. Så helt smärtfritt var det inte. Det blev en lunch på Jensens idag med, där är så himla bra och barnvänligt när man har en gapig unge som kastar mat runt sig. Snart julafton hörni, åhh vad mysigt.




Hon vet precis var choklad kalendrarna finns och där står hon och gapar, hela dagen om så ska vara.



Beställer mat på Jensens, glass ska det vara (tror hon.)

Isprinsessa!

Idag har vi segat lite på förmiddagen. Vi har ätit en riktig söndagsfrukost, Engla har lekt med en kompis och jag har storstädat köket. Framåt eftermiddagen gav vi oss till parken med skridskorna i högsta hugg. Det vore ju synd att kalla mig isprinsessa kan jag ju säga. Det var på ett par rostiga skridskor som jag vinglade fram och nästan tog hjälp av barnen so svepte förbi den gamla tantan som fortfarande tror att hon kan. Men det tog inte lång tid förens man kom in i det och tillslut kunde jag till och med vända. De ni! Måste bara tilllägga här att Nisse är grym. Jag blir lika shockad vart år jag ser honom åka. Engla tyckte det var mysigt och det tar inte lång tid förens hon är duktigare än sin mor.




Ser ni oss?




Stina och Emilio kom också förbi och mös med oss.



Vi avslutade med fika. Tunnbrödsrulle och varm choklad.

Frisk!

Vilken dag. Här är vi nog friska nu. Jag blev akut sugen på kaffe i eftermiddags, det bästa tecknet ever. Men som vanligt kör jag på som bara den. Här har städats och renbäddats. Vi var och bösökte ett ganska nytt möbelvaruhus idag som inte var något speciellt alls, där käkade vi en halv dassig lunch. Lhea springer nu. Nämen fort går det iaf, och  hon ska icke sitta. Idag på ica skrek hon så fort vi skulle sätta henne på första parkett (kundvagnen) som hon i vanliga fall älskar. Det är bara att glatt springa efter flickebarnet. Ikväll har Stina varit här på middag också har jag och Engla julbakat.
Det var min dag kort och gott, nu kallar sängen och förhoppningsvis är jag ännu bättre imorgon....





En liten tjej med ENORMT humör som absolut inte ska sitt utan gå!



Själv hittade jag i andra kläder än morgonrocken idag, woho!

Till Tomten!

Kära Tomten. Nu när jag har varit så snäll detta året önskar jag mig inget mer än en smeg kyl och frys i rosa....





Jasså, för mycket begärt sa du.....?

Snabba vörtbrödet!

Jag vaknade imorse och mådde betydligt bättre. Fortfarande inte sugen på kaffe, vilket betyder att jag inte är helt bra. Nisse är ledig idag så jag tänkte ta mig en dusch och sen ska vi väl ge oss iväg och fixa lite julklappar. Lite luft har väl aldrig skadat?
Igår bakade Nisse och Engla vörtbröd. Super enkel recpt som jag hittade i ica tidningen och gott blev det. Testa vetja.


Ugn 200 grader, 1 timme längst ner i ugnen.

Blanda 2 dl grovt rågmjöl, 1 dl rågkross, 4 dl vetemjöl, 4 msk vörtmix, 1 dl russin, 1/2 dl linfrö, 2 tsk bikarbonat ich 1 tsk salt.

Rör ner 2 1/2 dl julmust, 2 dl filmjölk och 1/2 dl mörk sirap.

Klicka ner den kladdiga smeten i en smord brödform.





Jag och min säng!

Ingen nytt idag inte. Jag har sovit bort hela dagen, druckit te och käkat lussebullar, hihi. Jag var tvungen att masa mig upp från sängen en stund när Nisse var tvungen att jobba ett par timmar. När han kom hem slängde jag mig på soffan igen totalt utmattad. Idag har min super hostmedecin åkt fram, full och glad blir man av den. Dock lite för dåsig med det är de värt med tanke på att jag hostar så att jag nästan spyr. Trevligt. Nisse är hemma imorgon med. Vila, vila, vila är det som gäller, jag ska vara frisk till helgen!
Nu blir det varm blåbärssoppa och skorpor med ost.




Min kropp spelar ett spratt!

Det är väl konstigt hörni. Hur man kan känna sig som världens starkaste igår, köra hårt på gymmet och dricka vin på kvällen. Idag vaknade jag upp med värsta frossan samtidigt som jag hade svettpärlor i pannan. Jag hade ont när jag svalde och det tog inte lång stund innan jag förstod att jag hade feber. Jag rasslar och hostar. Nisse ska vara hemma imorgon med sen hoppas jag på att vara fit for fight igen. Jag har inte tid att vara sjuk nu ju. Jag vill göra en massa skoj.


Jag har inte så mycket mer att bjuda på idag. Eller jo, Nisse och Engla har bakat lussebullar. Jisses vad goda dem blev. Sjuklingen blev serverad bullar och te på soffan. Ja, bullar. Tro inte att jag äter en bara. Jag har redan klämt i mig tre and more to come. Är det nybakat så är det, hihi.



Lussebullar i alla dess former och storlekar. Jo, så blir det när man bakar med barn.

Den godaste pepparkakan i hela världen!

Vi har varit och tittat när Engla och barnen på dagis lussade idag. Engla skulle vara pepparkaksgubbe, inte gumma och absolut inte Lucia. Det är min pojkflicka det. Hon var så söt i sin dräkt och eftersom Engla går på ett utedagis så var kläderna två storlekar förstora för att kunna gå på hennes ytterkläder. Gissa om hon såg rolig ut ♥ Men jisses vad kallt det var, jag tror nog att det är det kallaste jag har varit med om, på riktigt. Nisse berättade att dem hade räknat ut att våra -7 blev -14 i och med blåsten, brrr. När barnen hade sjungit (läs mumlat) så bjöds det på fika. Lussebulle, pepparkakor och glögg. Men det godaste pepparkakan av dem alla, det var Engla de....


Nu har jag varit och tränat och känner mig starkare än någonsin. Tog mitt personbästa på crossen och unnade mig därefter en lång stund i infrabastun. Nu ska här pluggas, sista uppgiften som ska in denna terminen. Till det ska jag ha ett glas vitt, (det blev en liten slurk kvar i flaskan efter att jag tömt resten i maten) det ska va gött att leva.



Trögstartad Lucia!

Shit vad vi var trögstartade här idag då. Nisse började lite senare idag så han lämnade Engla och jag fick chansen att ligga och dra mig till kl åtta. Tur var väl det för jag vaknade med halsont som faktiskt känns bättre nu. Förutom att duscha har jag inte gjort så mycket mer än att slöat i soffan medans Lhea har sovit. Nu sitter jag här och käkar frukost ett par timmar sent.


Vi har en ny lek här hemma som heter Lhea plundrar granen. Vi hänger upp och hon plockar ner. Jag är inte den som sätter undan saker heller, utan tycker att dem ska lära sig. Har vi kommit någon vart. Nej. Idag ska det lussas på dagis jag är så nyfiken och kan knappt bärga mig att få se min fina lilla tjej sjunga.






        

Kallt!

Nisse har jobbat i stort sätt hela helgen. Jag och barnen har passat på att mysa så mycket som det bara går med mormor. Vi kom hem från en promenad för en liten stund sen. Kallt är det ute ska jag tala om, men ack så härligt med klar blå himmel och strålande sol. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men även det kan vara skönt ibland. Eller inte, för en rastlös själ som mig....




We wish you a merry christmas!

a mismas a majji mismas, a missmas a mejji mismas an a happi no yo.


Så går den. Det är sant. Ja om ni frågar Engla då alltså. Hon och resten av dem "stora" barnen ska sjunga den själv på dagis när dem går lucia. Hm?


Inställt!

Ja, så kan man kort och gott förkorta mina två senaste dagar. Middagen i onsdags med mamma blev inställd igen. Mamma kände inte sig bra så det var bara till att flytta det ytterligare en vecka. Senare på kvällen skulle jag möta upp en gammal killkompis och ta en öl men även det sket sig. Igår skulle jag på dejt med min bloggkompis:) men att köra till Helsingborg i snöstorm är väl lite att utmana.


Engla sov hos mormor inatt så jag har haft en hyfsat lugn morgon. Jag blir lika förvånad var gång som jag inser att det verkligen är så mycket mer med två barn. Men det känner man inte av när man är inne idet och allt bara rullar på. Jag och Lhea gjorde vid oss när vi vaknade och körde hem till Stina och hennes familj. Där käkade vi frukost och lekte lite. Nu är vi hemma igen, Lhea sover och jag här sitter jag med datorn i knät, trött är jag. Jag är inne i en konstig period. Jag har så svårt att somna om nätterna. Huvudet är jättetrött men kroppen är orolig. Jag bara ligger och vänder och vrider på mig i timmar. Ikväll ska jag dricka godnatt te. Det har säkert inte så jättestor inverkan, men vad sjutton intalningen är halva grejen....



Trötta bästisar<3 Fast än att dom inte vet det än.

Tjenixen!

Lhea sover och jag dricker kaffe. På datorn spelas musik och jag är inne i ett rus. Jag har verkligen "hittat tillbaka" till musiken. Varför blir det så när man får barn? Nu har jag lovat mig själv att ha musik på istället för tvn. Okej inte alltid, det finns ju program man bara inte får missa. Det ger faktiskt mig och Nisse en chans att umgås också. Det är så lätt att man sätter på tvn också sitter man där. Nä, nu är det musik som gäller här.

Här har det inte hänt så mycket. Jag har mest fixat och donat. Håller på med tjejernas rum och för att inte tala om julstöket. Jag tog en paus igår och åkte till nova lund med mamma. Vi käkade frukost där och köpte julklappar till barnen. Men den förbaskade espresso house ligger ju precis utan för Topshop. Det var med två snaglande ögon som jag fick syn på världens underbaraste tunikan. Den och en riktigt snygg college tröja fick komma med mig hem.


Ikväll ska jag och mamma ut och äta. Det ska bli så mysigt att få umgås själv med henne. Sen ska jag möta upp en gammal killkompis och ta en öl.  Inte dåligt för en vanlig onsdag som denna.



I provrummet på Topshop.

Jag är så nöjd!

Helgen har varit fullsmockad av godsaker som vanligt, men dessvärre mindre tid för bloggen. Jag drar det en snabbis så jag fortare kommer till det som inlägget egentligen ska handla om. Jag har gjort sista delen av nationella och nu väntas betyg med spänning. Vi har varit på ettårs kalas, igår var vi ute och dansade och jag är något mör idag. Två timmars sömn har jag fått inatt (inte missar man väl en adventsfrukost med familjen som egentligen är en vanlig frukost med två tända ljus) och ja, man är ju inte tjugo längre. Det är en trött Emelie som sitter här med datorn i knät. Snart ska vi se gårdagens "så mycket bättre" om jag klarar hålla mig vaken förståss. Jag tycker nästan det är lite sorgligt att det är sista avsnittet.


Idag har vi varit hemma hos Nisses syrra och barnen har bakat pepparkakor. Det bjöds även på middag, något av den godaste fiskrätten jag ätit faktiskt. Jag lovar att lägga ut receptet när jag själv gör det och inte kommer det att dröja speciellt länge.


I fredags skulle vi till Ikea och handla ett skåp som barnen skulle ha på rummet. Jag vill satsa på lite lantlig inredning där. Av en ren slump hittar jag ett underbart skåp på blocket för ynka 500 spänn. Jag är så nöjd att jag vill bjuda in hela världen för att titta på deras skåp. Där tjänade vi ett par tusen och fick ett antikt skåp som inte alla har.





Vad tycks? Föresten, ska jag behålla gardinerna eller inte?

I ett hus vid skogen slut...

liten tomte tittar ut, haren skuttar fram så fort knackar på dess port....





För ett par dagar sen satte vi ihop ett pepparkakshus. Kanske inte det vackraste men jag har hört att det inte är utseendet som räknas utan att man har trevligt när man gör det. Det hade vi, till slut iaf. Det började med att jag brände mig på sockerhelvetet som man ska klistra ihop huset med. Jag har en stor blåsa på fingert just nu som Nisse tjatar på mig att jag ska ta hål på. Men fegisen Emelie vågar inte.


Just nu håller Nisse och Engla på att sätta upp julgranen. Förra året gjorde vi något som jag har lovat mig själv att aldrig göra. Vi köpte en plastgran. Jag har alltid älskat doften av gran och hela grejen med att gå ner till en handlare och välja ut en själv. Sen bära hem den med handskar. Men jag fick ge med mig och inse att vi faktiskt är allergiska (ja, även mot kungsgran.) Vi satsade på en riktigt fin plastgran som kostade skjortan och det är jag faktiskt glad för nu.

Idag vankas det kalas (lilla Emilio fyllde 1 år igår) men bara för halva familjen då Lhea är sjuk med feber. Jag och Engla ska gå och fira den lilla korven ♥ Ikväll är det party med tjejerna.

En knopp som ännu inte slagit ut...




När mina barn var små bebisar har jag kunnat skåda dem i timmar. Något som alltid har fått mitt hjärta att slå lite extra är när jag har sett deras små rosenknoppar till munnar som gör små omedvetna rörelser. Denna lilla rosenknopp ska en dag slå ut och stå för mycket av deras identitet.

Jag låg imorse och tittade på mina orkideer (som är det vackraste blomman jag vet) i fönstret som än en gång börjar vakna till liv. På den ena blomman är där två stora fina knoppar som gör sig redo för att blomma. Är det ite lite så livet är. Vi föds som små små knoppar som växer för var dag till slut är vi redo för världen och har förvandlats till stora fina blommor. Men precis som en orkidee har vi motgångar. Vi tappar lusten och orken precis som den tappar bladen. Finns där då någon som sköter om oss och älskar oss så blommar vi igen. Livet är inte alltid lätt och precis som en orkidee är vi sköra varelser. Kankse är det de som gör livet så värefullt och underbart?

Frukost med stort F!

Imorse packade vi in oss i bilen och körde hem till Challe och Amir för frukost. Det var verkligen frukost med stort F! Det bjöds på räkmackor med ägg, majonäs, tomat och gurka. Efter fick vi lussebullar och glögg. Det var paradiset för Lhea eftersom allt serverades på soffbordet som är lågt. Där gick hon och plockade NÄSTAN fritt. När det var dags att nanna körde vi hemåt.

Här hemma städas det, helgen har vi fullt upp så det finns ingen tid för det då. Snart ska vi sätta ihop och dekorera ett pepparkashus, vi kanske till och med sätter på en julskiva. Mys!



Fina Challe stod och skalade räkor när vi kom.



Himmelriket.



Challe står på stort i sin lilla etta. Där var så juligt och fint så.

Middag hos Mor!

Fortfarande krasslig, fortfarande kallt och fortfarande snö. Ser ni den röda tråden? Engla är också hostig och Lhea är super snorig. Jag skulle egentligen träna idag men känner att jag vill vara försiktig när jag är krasslig. Jag kom iväg en sväng till salong Sina (jag har en vän som är hudterapeut, lucky me<3) och fick bryn och fransar fixade. Jag blev jättenöjd och det piggade upp lite. Just nu skulle jag suttit på en restaurang med min mamma, druckit vi och ätit god mat. Men det blev inte av eftersom vi båda känner oss dåliga. Jag hade verkligen sett fram emot ikväll, att få umgås med mamma bara vi och få klä upp mig lite. Men vi har flyttat fram det till nästa vecka.


Igår var vi på middag hos mamma. Det bjöds på köttbullar, mos, lingon och sallad. Så jäkla gott. Hon hade gjort det så fint där hemma och julstämnigen var på topp. Jag tänkte slänga upp resten av julpyntet på lördag, då får även granen ta plats. Lite tidigt kan tyckas. Men jag är så tråkig och tar ner mitt julpynt redan ett par dagar efter julafton. Då har man liksom nått klimax. Sen går man mot ett nytt år inte vill man väl ha julen kvar då?



Jag och mitt lilla paket.



Mamma och Engla.




Tjusigt värre.

RSS 2.0