Se, för allt i världen!

Äter pecannötter (läs kränger,) lagar mat, och bloggar. Är hemkommen från ett träningspass där jag höll på att svimma. Svetten bara rann och pulsen var skyhög. Styrka har jag inga problem med men jag måste verkligen jobba på min kondition. Den är den första som ryker, trust me. Idag var jag lila i huvudet. Ni vet när man passerar, röd och likblek. Så såg jag ut idag.

Nu har jag återhämtat mig och ikväll blir det film. Förra veckan hyrde vi Avatar (som var så jäkla bra, top 5, lätt!) Igår såg vi Old dogs, asså jag har inte skrattat så mycket på länge. Både jag och Nisse låg dubbla. Jag kissade nästan på mig ett par gånger. När jag med extremt liten marginal kom till toa satt jag där själv och asgarva. Det kallar jag en rolig film (jag har extremt torr humor.) Vi får se vad det blir för något idag men jag har svårt att tänka mig en komedi, tror nämligen att filmen vi såg igår är svårslagen.....


Kommentarer
Postat av: Charlene

OMG tyckte ni den var så bra? Scenen där han är fast med gorillan är skitroligt!!! Där låg vi också och vek oss. Men annars tyckte vi att den var rätt seg. Pallade faktiskt inte ens se klart den.

2010-05-15 @ 18:52:08
URL: http://mangsysslaren.blogg.se/
Postat av: Charlene

2010-05-15 @ 18:52:32
URL: http://mangsysslaren.blogg.se/
Postat av: sara

Den får man kanske ta och se

2010-05-15 @ 21:49:23
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Sara - mamma till Wilda

Tack så otroligt mycket för det du skrev, men just nu går det bara inte att minska. Det är inte bara att det spänner. Det blir som knutor i mina bröst.AJ½!

2010-05-16 @ 10:56:51
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0