Härliga tisdag!

Jag har en hel eftermiddag och kväll med jobb framför mig. Jag har haft barnen hemma nu på morgonen. Vi ska snart hem till mamma/mormor. Barnen ska mysa där idag och jag tror minsann att det rycktas om julstök?! ♥



Hjärta!

Min första arbetsdag kändes riktigt bra! Jag är dock väldigt trött i huvudet efter alla intryck. Men shit vad bra detta kommer att bli. Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på lördagens så mycket bättre med en kopp te och pralinerna som jag fick av min kära Maria som grattis-till-jobbet-present ♥



Taggad!

Då kör vi, mot det nya jobbet:)


Bild från firandet i lördags.

JulFika!

Vi invigde julen med jul fika hos min mamma idag. För övrigt så bakar mami dem godaste lussebullarna i hela världen. Jepp, så är fallet. Bombsäker.


             



             










Klänning och skumpa!

Fasen också, jag har en liten infektion i kroppen känner jag. Ont i bihålorna, hosta och lite huvudvärk. Har haft så i ett par dagar. Men det är bara till att stoppa i sig lite alvedon, nässparay och se glad ut. Och med kaffe på sängen i morse känns det faktiskt bättre. Ikväll är det fest. Här ska firas att jag börjar nytt jobb på måndag. Ikväll slår vi på stort med både klänning (för ovanlighetens skull, jag som annars lever i jeans) och skumpa med mina underbara vänner.

Jag har två nya klänningar och självklart har jag då ett i lands problem. Vilken?


             



Det tillkommer svarta strumpbyxor och svarta höga boots till båda klänningarna. Helheten är liksom svår att få till åtta på morgonen.


Lycka!

Jag vaknade före barnen idag med en härlig känsla i magen. Ett pirr. En känsla av att det är min tid nu. Just nu känns det som att sky is the limit. Min komvux ångest är borta (fast än att jag verkligen har gillat det och är färdig nu, typ) ångesten över att ha fått barn innan jag tog tag i min utbildning visar sig nu bara vara possitivt. Jag är klar med den biten och redo för det andra. Allt löser sig, så är det verkligen. Men jag har ju givetvis inte bara glidit in på ett banan skal. Jag hade ju aldrig fått tjänsten om det inte vore för mina administra kunskaper, studier innom ledarskap och med en fantastisk personlighet och vilja, haha. Skämt och sido, fy fan vad jag är tacksam över att någon satsar på mig, jag ska gå helhjärtat in och ge precis allt!

Kanske lite klyschigt men jag måste tacka alla mina nära och kära som har stöttat mig under denna period då jag mer eller mindre har klättrat på väggarna i tre veckor. Vissa av er har till och med terrat mig med er nyfikenhet och omtanke ♥

Nu ska kaffet få slinka ner sen ska jag ge mig mot skolan och labb. Tyvärr skönk motivationen i botten när jag fick veta om jobbet. Men jag ska verkligen ge vad jag kan och hoppas på att lärarna går med på att jag gör det sista lite på distans. Förhoppningsvis vet dem vad jag går för nu. Tycker det är synd att kasta bort månaders av studier, speciellt när jag vet att jag har bra betyg att hämta.....

Jag fick det!

Alltså jag är så lättad. Min kropp skakar, hjärtat dunkar och jag vill bara skrika. Jag har fått mitt dröm jobb. Titel? Platschef på en av sveriges största tränings kedja!

Jisses vad jag är taggad och vilket bra jobb jag ska göra.

Today is the day!

Äter gröt med kanel, honung och mjölk. Inställd lektion nu på morgonen (eller halva klassen labbar idag också är det vår tur i morgon) vilken innebär morgon träning. Ett härligt bodyPump pass väntar. Egentligen borde jag stannat hemma och jobbat på mina fördjupningsarbeten, men jag vet hur bra jag mår efter träning (speciellt på morgonen) så jag har svårt att hålla mig där i från.

Föresten idag får jag veta gällande jobbet. Dem sköt upp det en dag????!!! Ja, jag klättrar på väggar. LOVAR att återkomma.





God morgon från köket.

Jag kan nästan ta på det nu.....

Vafasen, min bästa vän strular! Nämnligen min webcam. Innebär detta att jag inte kan ta fler morgonbilden i mitt kök? Haha, kanske inte en jätte förlust. Men jag varken hinner eller orka klydda med den vanliga kameran nu på morgonen. Jag sitter och äter frukost och helt plötsligt står det en gubbe uppe på taket och glor in. Rädd? Eh JA! Jag hade glömt bort att dem skulle kolla något här idag och det var nog minst lika obekvämt för honom.

Just det, jag skulle ju berätta om min lilla hemlis. Jag har sökt ett jobb. Ett dröm jobb. Jag har varit på två intervjuer, prov jobbat och besökt arbets miljön i Göteborg där företaget startade och nu kan jag fasen nästan ta på tjänsten. Jag har gjort mitt bästa och hur det än går kommer jag att gå ur eller in i detta en erfarenhet rikare. Senast i morgon får jag veta om tjänsten blir min. Lovar att återkomma ;)

Nu blir det skolan!

Man tager vad man haver...

♥♥Har varit en sväng på bibblan och lånat lite literatur till mitt stor slut arbete. Har jag föresten nämnt att jag har två sådana? Ohmy... Tur att det är ämnen som jag brinner för. Nu sitter jag och äter en minst sagt dålig kombinerad lunch. Omelette med timat, rödlök och parmesan. Till har jag kräftstjärtar, avocado och mayo. What the heck, man tager vad man haver.... Snart ska jag ge mig på äventyr i stan....


Stina och Emilo sov hos oss förra lördagen. Jisses vad dem små liven kan hålla igång


I dag händer det grejer!

Jag gick upp tidigt i lördags och bakade Lchf knäckebröd. Jag som inte äter bröd allt för ofta kan ibland bli riktigt sugen på just pålägg, då oftast ost. Jag vet inte om det är jag som har vant mig vid knäckebröden eller om det är så att dem inte ger mig ont i magen som vanligt bröd oftast gör, men jag tycker faktiskt att dem tunna, spröda, pappersliknande bröden är riktigt goda.

Sitter i detta nu och mumsar i mig en stadig frulle. I bakgrunden har jag på efter tio. Verkligen nostalgi känsla från båda mina föräldrarledigheter, och signatur melodin ger mig en varm känsla i kroppen. Idag händer det grejer kan ni tro, (är jag inte allt för trött ikväll så lovar jag att berätta då) så nu ska jag äta upp, ta en alvedon och hit the shower.



Söndag utan ångest!

Enligt mig är söndagar lite förknippade med ångest och fast än att det är lite bättre nu är förr så har jag fortfarande svårt för att njuta av dagen. Men idag har det varit fantiskt och vi har bestämt oss för att skapa en liten "söndags tradition" där man hittar på något mysigt tillsammans. Bio, brunch, frukost på stan, teater, en promenad i parken / skogen eller varför inte dra igång ett stort bröd bak?

Idag har jag, mamma och Engla varit och tittat på Bamse teater. Sen hämtade vi upp Lhea och Nisse som stannade hemma och vilade sig och styrde bilen mot gåsamiddag på Ängavallen.



Sex timmar bara flyger iväg!

Igår var vi på middag hos familjen Tilling. Det bjöds på massor av god mat och jag tror verkligen att jag talar för alla när jag säger att det var en riktigt trevlig och lyckad kväll. Vid halv tio, efter sex timmars mys packade vi in oss i bilen och styrde hem mot Malmö, med trötta barn i bilen och en lite smått lullig Nisse:)



Mot ramlösa......

            
             Jag antog mig Dixie hela kvällen. Hur kan man motstå liksom?




Skål!


Sara ♥ Som gjort sig fin i håret


Nu skulle bara veta vad Wildingen sträcker sig efter.






Busungar, som leker så fint (när dem inte tvättar mamma Saras trosor och sprider ut dem i hela huset.)

            





Vi tackar våra kära vänner för gårdagen och ser fram emot nästa dejt.

Gutten morgen mienen schönen!

Tjerna är på dagis, ägget kokar, espresso maskinen är på och jag ska snart ge mig iväg till skolan. Nu är det fredag och ikväll vankas det mys! Men innan dess ska jag hinna med att snabbt dra över hemmet med dammsugaren och byta sängkläder. Inte kan man väl njuta av helgen annars?



När katten är borta....

Nisse är ute och svirar så jag passade på att bjuda hem Maria och hennes små tjejer på middag. Maria är min "syster" Våra föräldrar var förlovade när vi var små, så vi har hängt ihop länge. Min fina hjärte vän ♥

Nu sover tjejerna och jag sitter som en säck potatis i soffan totalt utslagen och tittar på bingo lotto, utan lott. Tant! Tänkte snart ta min trötta häck ut i köket och pressa mig en juice. Blir nog lime, citron och apelsin. Lite salta mandlar till det?!

Dagen har gått i ett med start imorse och ett härligt body pump pass. Jag har även hunnit med skolan, fika med mamma också har jag hämtat mina glasögon. Jag är sååå nöjd må jag säga.



Man hinner med mycket trams när barnen leker.


Army svett och mys

Det var en svettig army Emelie som klev in hos Challe igår kväll. Vilket jäkla pass. Det är en så sjuk känsla för samtidigt som jag vill spy så gillar jag utmaningen som kroppen och huvudet går igenom den timmen. Jag och Challe hade en myskväll men middag, bonde söker fru, godis, te och wordfeud. Haha, oh my good vad jag är besatt av det spelet.

Nu blir det bodyPump!



Fina Challe!






 


Värd att nämna!

Slängde ihop en omelett (äggröra i mitt fall som aldrig får rätt på dem där omeletterna) idag till lunch med inspiration här i från. Jisses vad god den blev.

Jag har hållt mig inne mer eller mindre hela dagen. När plugg står på chemat får inte ens en vacker dag som denna störa. Föresten, kommer ni håg den där redovisnineg på spanska som fick mina ben att skaka. MVG! Woho!
Snart kommer min privata spansklärare på besök nämnligen Stina. Fika och plugg i ett är aldrig fel.




2 ägg
spenat
rödlök
vitlök
tomat
avocado
parmesan
salt & peppar

Crazy candy store!

Igår var jag i Göteborg över dagen på ett hemligt uppdrag (lovar att berätta mer när jag själv är lite klokare.)  Jag gick upp fem i går morse och kom hem vid halv nio på kvällen. Jag var helt slut i huvudet, efter flera timmars bilkörning och fullt med nya intryck. Göteborg är en förbaskat fin stad nu på hösten/vintern (dem hade minsann redan fått upp all julbelysning.) Jag har tidigare bara varit där på sommaren och gjort Liseberg, men funderar starkt på att åka upp nu över jul med familjen. Om allt går min väg så lär det bli många resor till Göteborg i framtiden;)

Under lunchen igår hittade vi världens galnaste godisbutik. Sååå sjukt många och goda sorter. Där var typ allt. Jag var ju bara tvungen att handla en liten liten liten påse. Det var som att komma in i godosaffären som finns i Pippi fast större. Så himla mysigt.



Här ser ni bara 1/4.

Got nothing but love for ya!

Jag spenderar kvällen med mina två äldsta och käraste vänner. Madde is in town och hon satte ribban när hon kliver in genom dörren med en påse. Jag frågar, ohh har du vin med dig? Svaret blir kort, ehh nä och så drar hon upp en Captain Morgan. Barnen sover, vi är sunkiga, osminkade, eventuellt luktar vi (kanske talar jag bara för mig själv?) och ikväll ska jag bara njuta av mina vänner.





Även dem från dårhuset får dricka....




Inte för att hänga ut någon, men....

♥ Lycka ♥


Lördagen dagen efter!

Jag blev väckt i morse efter en generös sovmorgon med pannkaks frukost och kaffe ♥ Ingen dålig start på dagen, framför allt inte efter en galen partynatt. Solen har strålat och hösten börjar övergå till vinter, brrr! Vi har varit ute och promenerat och lekt på lekplats. Nu väntar vi på att Stina och Emilio ska komma. Sen blir det tacos, tv och bästis mys för hela slanten.

Engla är på kalas och och Lhea busar runder här hemma....




             


Middag och Salsa!

Nu drar jag hem till Maria på en liten fördrink. Ikväll blir det middag i goda vänners lag och salsa.



Jag har på mig en genomskinlig blus från DAY.

VardagsLyx!

Efter skolan hämtade jag och Nisse tjejerna tillsammans och åkte hem till min mamma där vi blev bjudna på riktig kalkon middag. Vi brukar äta det (läs blir bjudna på) en gång om året och då sparas det inte på något krut. Tack mamma för den super goda middagen ♥

Innan dess var jag hos optikern och jag bestämde mig faktiskt på plats vilka pågar jag skulle ha. Det har varit två dagar med besluts ångest kan jag berätta. Men jag valde de lite mindre och mörkare paret. Dem är fortfarande stora och retro precis som jag vill ha det men kanske lite mer tidlösa än dem andra. Jag är nöjd med mitt beslut, men det kan man ju hoppas för 5000 spänn. Usch!



En sista test....


Nu sitter jag här i soffan och kollar lite på robinsson medans jag mumsar på en liten spontan kompinerad tallrik med godsaker. Även kallat vardagslyx....


Valnötter, sharon och mögelost.

Satan i gatan!

Min första lektion var inställd idag. Men jag har inte varit sysslolös för det vill jag lova. Jag har en labb rapport gällande evulotion som ska in i kväll, så det var ganska skönt att få stanna hemma nu på fm och finslipa den. Jag tränade army igår och har idag en kropp som en 90 åring och med blåmärke över allt dess utom. Senare på kvällen mötte jag upp Louise för köttgryta och öl. Trevligt.

Nu smaskar jag i mig en förbaskat god lunch. Kräftstjärtar, tomat, avocado, ägg. mayo, cream freach, dill svartpeppar och flingsalt. Fatta gott eller!

Nu blir det kaffe sen en tur till skolan och lite spanska.



Nörd!

Jag var hos optikern igår för att kolla synen och det var ganska uppenbart att glasögon var ett måste. Mina muskler i ögonen orkar inte hålla ögonen fokuserade (kan vara därför texten blandas ihop när jag läser!!!!) Kanske ett varningstecken trögis.

Hur som helst har jag lånat hem två bågar som jag gillar. Jag kan ju inte riktigt bestämma mig. Jag gilla stora bågar, så mycket nörd som möjligt.



Ett par Tom Ford som jag tror är min faviorit.



Eller ett par Ralph Lauren.

Dem är ganska lika. Tom Fort är lite större och ljusare. Vad tycks?

Kalaset!

En minst sagt fullspäckad helg är över. Måndag och ny vecka.... Skönt! Jag sitter här i köket och har lite ångest måste jag säga. Jag har ett stort prov i morgon och har helt ärligt inte hunnit öppna boken mycket. Jag hoppas att min närvro under lektionerna och ett par timmars läsning i dag ska rädda mig. Kanske dags att köra igång?

Kalaset igår blev lyckat men jisses vilken ljudnivå. Jag gjorde det faktiskt lätt för mig, med tanke på slitet med smörgåstårtorna dagen innan så köpte vi tre enorma familjepizzor. Uppskattat tror jag?! Tack alla än en gång för att ni kom och firade lilla Lhea.



Jag bara älskar kjolen som Lhea fick av Wilda....

            
                                            .....Och mössan av Challe

             


             
                                          Sara, Wilda och Dixie

             
                                                  Stina och Emilio


Nisse trollade och alla satt fänslade (säker underhållning även för dem vuxna)

             
                                                 Maria och Johanna


Baka baka....

....två tårtor

Här bakas det och snart vankas kalas nummer två!




             

På det igen...

Det blev ett väldigt lyckat kalas för Lhea igår. Tack för alla som kom och firade henne. Idag kör vi igen men med dubbelt så många var av häften är barn, pju.


               
                                                   Hemmagjorda....

             
       Tårtan med blåbär och choklad blev så god att jag tänkte göra om den idag


Trött födelsedags gris ♥

2 år!

Tänk att det var två år sen flickan som skulle visa sig förgylla våra liv med så mycket charm och skratt kom. Det är en smart och duktig tjej med ett jäkla humör och vilja. Det är svart eller vitt. Hon är jätte glad eller jätte arg. Älskling ♥






Favorit presenten

              
                                                  Mammas favorit


Som vi älskar dig....








Verkligen värd att härmas för!

Kollade precis in Marie serneholts blogg (som för övrigt är riktigt mysig) och hittade kanske världens snyggaste man i kanske världens charmigaste film. Det är fasiken helt sinnes.





Jag har en lugn fredag i min ensamhet med idol och diverse deliskatesser. Tjejrna sover och det tänkte jag med göra snart. Först ska jag bara slå in paket och sura lite till för att jag missar salsapartyt med mina underbara vänner idag.


Nervös!

Om ett par timmar ska jag stå inför hela klassen och hålla mitt föredrag om Chile på SPANSKA!!! Jag är inte den som har svårt för att tala inför grupp men när det kommer till att göra det på ett annat språk så är jag inte lika tuff. Jag får väl tänka på att alla i rummet är mer eller mindre lika rossliga som jag.

Resten av fredagen kommer att gå åt till att förbereda smörgåstårtorna tills imorgon, då det vankas kalas nummer ett. Japp, hela helgen ska min lilla två åring firas ♥




Tand till en tia!

I lördags tappade engla sin första tand (om man bortser från den hon slog ut när hon var två och trillade ner från en stol, stackaren.) Min stora tjej och självklart hör jag mig själv genast dra den där om tandfen, efterföljt av en miljon frågor. Hur ser hon ut? Hur kommer hon in? Men mamma, om hon nu är så liten att hon kan flyga in genom en pytte pytte liten springa, hur orkar hon då lägga en peng i glaset? Och helt plötsligt har jag ljugit mer än vad jag behöver. Stackars barn vad dem blir inmatade med "lögner". Men tandfen kom och hon lämnade till och med en guldpeng. Engla var jätte lycklig och har nu lagt sin tia i säkert förvar.




RSS 2.0