Måndag!

Idag får jag det efterlängtade besöket, mäklaren som ska sätta ett värde på vår lägenhet nu när vi näst intill är klara med renoveringen. Ska bli spännande. Men tyvärr är fallet så att vi köpte vår lägenhet när marknaden var som bäst för säljaren och när räntorna nästan stod som högst. Men sånt är väl inte lönt att bry sig om nu? Vi har ett hem som vi stor trivs i. Hade man kunnat förutse marknaden hade nog vi alla varit miljonärer.
Men vi är som sagt bara nyfikna och har inget intresse alls i att sälja nu. Vi blir här ett par år till och satsar på ett fint hus sen.

Måndagsmorgonen började lite för tidigt med en lite för morgonpigg Engla. Men efter en dusch och en promenad till dagis är vi på benen redo för dagen och den ny veckan. Det kommer se lite annerlunda ut här hemma i en månad framöver. Nisse kommer jobba längre på dagarna. Han hinner precis komma hem till Engla ska sova. Men sen har han varje fredag ledig så det blir betydligt mer kvalitetstid med oss. Det är vi glada för. Men visst blir det lite jobbigare. Jag är tröttare än vanligt och har varit ganska bortskämd med Nisses arbetstider innan. Men det är bara för en kort period så det ska nog gå bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0