Bullmamma!

Jag bakar och fryser, bakar och fryser. Bakar jag inte så tänker jag på vad jag ska baka. När Engla är hemma från dagis så gör jag inget annat än serverar mat. När frukosten är undanplockad så ska frukten fram, sen är det dags för lunch, mellis, middag. Inte var det slut där, nopp, då ska det lagas barnmat. Jo så duktig är jag och helt ärligt så är jag riktigt stolt över mig själv, för vilken skillnad. Engla är uppvuxen på burkmat, för när hon var så liten hade jag inte blivit denna varelse som tvåbarnslivet har förvanlat mig till. Men jag trivs och det är väl det som är huvudsaken. Och inte är det svårt att göra barnmat, nä inte alls. Det är så lätt att det är roligt att göra det. Jag får nästan ett lite perverst lyckorus när jag står och mixar min mat maniskt. Kankse är det för att jag vet vad jag stoppar i mitt barn, eller så är det för att det finns kärlek i maten och inte luktar det kattmat heller när man öppnar burken.
Men visst kommer jag att ge Lhea burkmat, det är ju hur bra som helst att ta med sig. Men det är stor skillnad och Lhea älskar min mat och jag antar att det är det stora drivet att fortsätta.....



Kykling, potatis, kålrot och persilja.


Kommentarer
Postat av: unique

Så där duktig ska jag oxå bli... Någon dag i framtiden hehehe. Nä, jag har faktiskt tänkt att laga det mesta till Wilda själv.



Ja, tösabiten är en liten tjockis hehehe. Fast hon ligger på medel på kurvan.



Har Ni det bra annars?

2010-04-10 @ 08:49:56
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: j

Va duktig du är !

2010-04-10 @ 09:10:14
URL: http://denrosadammtussen.blogg.se/
Postat av: dinah

Vad duktig du är! Keep it up!!!

2010-04-10 @ 09:27:55
URL: http://http://brunxugar.blogg.se/
Postat av: desiree !

Hej.

Mycket härlig blogg.

Kika hemskt gärna in hos mig, och lämna en kommentar. Om du gillar bloggen, varför inte följa den via bloglovin'? Ha en fortsatt trevlig dag.

Kramar :)

2010-04-10 @ 09:38:53
URL: http://desireejosephine.blogg.se/
Postat av: jgbwzrtlw

Does your site have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to send you an e-mail. I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.|

2012-10-16 @ 04:45:50
URL: http://www.abalotak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0